SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: MUHALEFETİN SÖYLEMLERİNİ CİDDİYE ALMIYORUZ

ALAN: MUHALEFETİN SÖYLEMLERİNİ CİDDİYE ALMIYORUZ
Bu haber 29 Temmuz 2022 - 17:59 'de eklendi ve 209 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Ankara’ya yaptığı ziyaretin ardından basın mensupları ile bir araya gelerek Ankara ziyaretini değerlendirdi ve bazı konularda açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan “Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ile birlikte Ankara ziyaretleri gerçekleştirdik. Önce İçişleri Bakanımızı ziyaret ettik. Başsağlığı diledik. AFAD ile ilgili malumunuz bölgemizde aşırı yağışlara yönelik sıkıntılarımız oldu. Acil olarak ihtiyaçlarımız vardı. Onlarla ilgili isteklerimizi söyledik. Ödenekler sayesinde vatandaşlarımızın sıkıntısı yaşamaması için isteklerimiz ilettik” diyerek şunları söyledi.

ELMASPARK OFİSLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

“Ziyaretlerimiz kapsamında Milli Emlak Genel Müdürünü ziyaret ettik. Taleplerini ilettik. Ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ile görüştük. Spor Toto teşkilatımıza uğradık. Artıma tesisimizin kredi ödemeleri yabancı kur bazında olduğu için bu bizi sıkıntıya sokuyor. Ödemeler konusunda görüşme yaptık. Bu anlamda da Elmaspark’ın artık satışa hazır hale gelecek. Fiyatlar belli olacak. Bakanlığımız satış ofisi kurulacak. Ofis satışlarında öncelik Fevkani Köprüsü altındaki esnaflarda olacak”

“OTOBÜS İŞLETME KONUSUNDA CİDDİ SIKINTI YAŞIYORUZ”

Başkan Alan, Halk otobüsleri konusunda sorulan soruya verdiği cevapta, “İhale yapıyoruz giren olmuyor. İhale yapıyoruz alan firma bırakıyor. Otobüs işletme konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Kimse Zonguldak’ta halk otobüsü işi yapmak istemiyor. Bu işin yapılabilmesi için halkımızın halk otobüsüne pozitif bakması gerekiyor. Okula giden otobüse insanların otobüslerde ayakta ve tıka basa gittiklerini gördük. Şu anda 1 Ağustos’ta süre doluyor. 15 Ağustos tarihine kadar ek süre vereceğiz” dedi.

“EYLÜL 15’E KADAR BEKLEDİKTEN SONRA BAKACAĞIZ”

Fevkani köprüsü konusunda da açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Oradaki esnaflar Ticaret Odası nezdinde Bakanlığa dilekçe verdiler. Sürecin uzatılmasını istemişler. İdare Mahkemesine intikal etmiş bir durum. Bununla alakalı mahkeme ifademizi verdik. Bununla alakalı da bir ay uzatma talebi var. Bir ay uzatmalı da olsa Fevkani Köprüsünün yıkımına en kısa zamanda başlanılacaktır. Eylül 15’e kadar bekledikten sonra bakacağız”  

“İL BAŞKANI ZEKİ TOSUN’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’un istifasıyla ilgili açıklamasında, “İl Başkanı Zeki Tosun’a teşekkür ederiz. Üç dönemdir başkanlık yaptı. Partinin kurulduğu günden beri davamıza ve partimize çok büyük katkıları oldu. Kendilerine bu bağlamda teşekkür ediyoruz. Salı günü temayül yoklaması olacak. Teşkilat başkanlarımız yeni il başkanı konusunda kararını vereceklerdir. Bize de fikrimiz sorulduğu vakit illaki kendimize göre düşüncemizi dile getiririz”  

NUMUNE SONUÇLARINI BEKLİYORUZ

Başkan Alan, Kapuz Plajının son durumu hakkında da açıklamalarda bulunarak, “Kapuz Plajı ile ilgili numuneler çıktıktan sonra duruma göre plajı hizmete açacağız. Zonguldak Limanının içinin acilen temizlenmesi gerekmektedir. Zonguldak limanı TTK’nın sorumluluğundadır” diyerek, “Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş şeklinde bir atasözü vardır. Muhalefetin söylemlerini ciddiye almıyoruz. Sadece gülüp geçiyoruz. Vatandaşlarımız bizim çalışacağımızı bildiği için 25 bin kişi bize yetki verdi. Eleştirmek parayla olsa kimse eleştirmez. Ağzı olan konuşuyor. Biz söz verdiklerimizin fazlasını yapmak istiyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER