SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ADAYLARIMIZA VE AK PARTİ TEŞKİLATIMIZA SAMİMİ VE AÇIK ÇAĞRIMDIR…!

BAŞKAN ADAYLARIMIZA VE AK PARTİ TEŞKİLATIMIZA SAMİMİ VE AÇIK ÇAĞRIMDIR…!
Bu haber 29 Temmuz 2022 - 18:06 'de eklendi ve 320 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak İl yöneticisi Muammer Avcı “BAŞKAN ADAYLARIMIZA VE AK PARTİ TEŞKİLATIMIZA SAMİMİ VE AÇIK ÇAĞRIMDIR…!” diyerek,  “Seçimlere çok az bir zaman kaldığı gerçeği ile hep birlikte Zonguldak’ımızı  ve ülkemizi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, daha güçlü, daha güzel günlere taşımak zorundayız” dedi.

İl Başkanlığı konusunda düşüncelerini paylaşan Avcı, bugün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şunları ifade etti.

“Bildiğiniz gibi içerisinde bulunduğumuz süreç, Genel merkez teşkilat başkanlığı riyasetinde Ak Parti Zonguldak İl Başkanının belirlenme sürecidir. Bu işe talip olan kardeşlerim kamuoyunda kendini göstermeye başladı. Sağolsunlar bize de geliyorlar, bizim de fikirlerimizi soruyor, kendi düşüncelerini paylaşıyorlar.  Her bir kardeşimizin hüsnü niyetli ve başarı odaklı olduğunu görüyorum.

Şahsi düşüncem, bu işin bir kazananı, birçokta kaybedeni olmamalı. Bu nedenle, her biri ayrı ayrı potansiyele sahip arkadaşlarımın, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ardından tüm gücüyle 2023 seçimlerinde yönetimde var olarak aktif rol almalarıdır. Mevcut donanım ve yeteneklerini davası adına değerlendirebilecekleri zemini, aynı yönetim kadrosunda bulmalıdırlar. Dışarıda kimseyi bırakma lüksümüz yoktur.  Davaları, yalnızca dünya, koltuk olan muhalefet partilerinin, altılı yedili masalarda bir araya gelebildikleri şu konjonktürde, bizler gibi halka hizmetin hakka hizmet olduğu şiarını özümsemiş dava insanları, gayet tabidir ki bunu da başarabilir. Şu arkadaşımız Başkan seçildi, diğerleri işine gücüne baksın durumuna düşmememiz gerekir.

Çok kıymetli kardeşlerim;

Asla insan eksiltme lüksümüz yoktur. Seçimlere çok az bir zaman kaldığı gerçeği ile hep birlikte Zonguldak’ımızı  ve ülkemizi, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, daha güçlü, daha güzel günlere taşımak zorundayız. Gelin bu anlamda bir ve beraber olarak tek liste altında toplanalım. Her arkadaşımın öne çıkan becerisine göre birim başkanlıklarımızı oluşturalım. İl teşkilatımızı daha güçlü kılıp, ortak akıl ve dava kardeşliği hukukuyla yönetelim.

Bu noktada özelde İl başkanlığı ile ilgili, genelde de Atiyle ilgili hasseten hiçbir makam mevki talebim ya da beklentim olmadığının bilinmesini isterim. Zonguldak’taki eksikleri gidermek, milletimize hizmetkar olmak üzere yol alıyoruz, Allah ömür verdikçe de böyle devam edeceğiz.

Dava kardeşlerimize saygıyla.

Allah’ a dayan, sa’ye sarıl,

hükmüne ram ol,

yol varsa budur,

bilmiyorum başka çıkar yol…

Bu vesile ile Cumamız mübarek olsun.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER