SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DOLMUŞÇULARIN SORUNUNU DİNLEDİLER

DOLMUŞÇULARIN SORUNUNU DİNLEDİLER
Bu haber 29 Temmuz 2022 - 18:07 'de eklendi ve 243 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar dolmuşçu esnaflarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Dolmuşçu esnaflarıyla sabah kahvaltı programında bir araya gelen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Milletvekili Hamdi Uçar ile birlikte Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar ve dolmuşçu esnafları ile hem sohbet edip hem sıkıntılarını dinlediler. Kahvaltı sonrası kısa bir açıklama  yapan Belediye Başkanı Alan; “Dolmuşçu esnafımız ile kahvaltıda bir araya geldik. Vekilimiz Sayın Hamdi Uçar’ın da eşlik ettiği programımızda şoför esnafımızın sıkıntılarını dinledik, sohbet ettik. Tüm şoför esnafımıza hayırlı işler, bol ve bereketli kazançlar dilerim.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER