SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHVALTI DÜZENLEDİ

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHVALTI DÜZENLEDİ
Bu haber 31 Temmuz 2022 - 17:55 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

Milli Yol Partisi Zonguldak il teşkilatı tarafından kahvaltı programı düzenlendi teşkilatta düzenlenen kahvaltı programına;  Milli Yol Partisi Zonguldak İl Başkanı Cemal Demircioğlu, Milli Yol Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, Genel İdare Kurulu Üyesi Taner Yıldırım, Ereğli İlçe Başkanı Yusuf Kaan Yılmaz, Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen, Çaycuma Türk Hava Kurumu Başkanı Şükrü Güner,  Toplumsal Madde ve Madde Bağımları Mücadele Derneği Başkanı Ersun Yıldız ile partililer ve davetliler katıldı.

YILDIRIM: SİYASETTE BİZ DE VARIZ

Milli Yol Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Taner Yıldırım yaptığı konuşmada;  “Yeni parti binamız ve davamız Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Teşkilatları kuramadığımız ilçeler de var ve bu ilçeleri de kısa zamanda kuracağız. Eylül ayında partimizin büyük kongresini birlikte gerçekleştireceğiz artık siyasette biz de varız”  dedi.

DEMİRCUOĞLU: ZONGULDAK’TA DA YETKİYİ ALDIK

Milli Yol Partisi İl Başkanı Cemal Demircioğlu da yaptığı konuşmada, “Milli Yol Partimiz kurulalı 7 ay oldu ve hızlı bir şekilde Türkiye’nin her yanında teşkilatlarımızı kuruyoruz. Zonguldak’ta da yetkiyi aldık. Arkadaşlarımızın desteğiyle 3 ay gibi kısa bir süreçte il kongremizi yaptık. Türkiye’de 126 parti var bizde 127’ci diye kurulmadık, biz sisteme alternatif olduğumuz için kurulduk ve sistemi değiştireceğiz çünkü sistem değişmezse kim gelirse gelsin sistemin bir parçası olur. Yoksulluk ve adaletsizlik gibi birçok olumsuzluk ancak sistem değiştiğinde sona erecektir. Biz partimizi kurup ülkeyi yönetmeye talibiz” dedi.

BLGELER VERİLDİ

Kahvaltı sonrasında, Milli Yol Partisi Zonguldak İl Başkanı Cemal Demircioğlu, Milli Yol Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Levent Bahadır, Milli Yol Partisi Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Yusuf Kaan Yılmaz ve Milli Yol Partisi Alaplı İlçe Başkanı Sabahattin Şen’e Parti Genel merkezinden gönderilen teşekkür ve yetki belgeleri törenle takdim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER