SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ ZONGULDAK TEŞKİLATI TEMAYÜL YOKLAMASI İÇİN SANDIĞA GİTTİ

AK PARTİ ZONGULDAK TEŞKİLATI TEMAYÜL YOKLAMASI İÇİN SANDIĞA GİTTİ
Bu haber 02 Ağustos 2022 - 17:42 'de eklendi ve 273 views kez görüntülendi.

AK Parti’de yeni bir İl Başkanı’nı belirlemek üzere temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Parti binasında yapılan temayül yoklamasında İl ve İlçe yönetimleri, İl Gençlik ve İl Kadın kolları, İl Disiplin Kurulu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, İlçe ve Belde Başkanları, İl Demokrasi Hakem kurulu olmak toplam 273 kişi oy kullandı.

Temayül yoklamasında oy pusulalarının üzerinde her hangi bir isim yazılmazken, oy kullanacak kişiler belirledikleri en az 3, en fazla 5 isim yazıp, bu isimler ise AK Parti Genel Merkezi tarafından tasnif edildikten sonra öne çıkan isim üzerinde karar verileceği belirtildi.

Genel Merkez tarafından görevlendirilen AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez ve Genel Merkez Koordinatörü Yahya Çelik gözetiminde başlayan temayül yoklamasında Muammer Avcı, M. Fatih Çakır, Ömer Gülay ile Mükerrem Ayçiçek, eski İl Başkanı  Celil Uzun ve eski Merkez İlçe Başkanı  Mustafa Çağlayan’ın isimlerinin  yazıldığı öğrenilirken, son kararı AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılacak değerlendirme sonucuna göre yeni İl Başkanı AK Parti Genel Merkezi tarafından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

ÇİLEZ:  BU BİR YARIŞ DEĞİLDİR, BU SADECE VE SADECE BU DAVAYI BİR ADIM DAHA ÖNE GÖTÜRMENİN İLK ADIMIDIR

Temayül yoklaması için Zonguldak’a gelen AK Parti Bölge Koordinatörü ve Amasya Milletvekili Hasan Çilez; “Zonguldak’ımızda bir süreç yaşandı. Değerli Başkanımız Zeki Bey görevinden affını istedikten sonra Genel Merkezimiz bir çalışma başlattı. Bölge Koordinatörlüğünde Yahya Bey konu ile alakalı çalışmalar yaptı, temayüllerimizi yapacağız.  Bunların neticesinde sizlerin bize vereceği saf ve temiz bilgileri biz Genel Merkezimize taşıyacağız.  Orada değerlendireceğiz. Bazen doluya koyacağız, dolmayacak, boşa koyacağız almayacak ama Zonguldak için en hayırlısı, en güzeli neyse tabii ki onu yapacağız. Söylediğim gibi biz aynı davada gönül vermiş, aynı davanın erleriyiz. Partimizde hep söylerim; saf düzeni vardır. Biz saf düzenimizi çok severiz. Allah’ın huzuruna da öyle gideriz. Biz de hizmet ederken saf düzende vekilmiş, başkanmış, il başkanıymış çok fazla önde değildir. Biz saf düzenimizde omuz omuza mücadele ederiz o aslolandır. Bir geçer öne o organize eder işi, yarın da o organize eder işi. Bugün de Organizasyonu kim yapacak Zonguldak’ı nasıl bu geldiği başarılı sonuçları nasıl sürdüreceğiz, Zonguldaklılara nasıl hizmet edeceğiz bunun için gayret göstereceğiz. Bu gayretin başlangıcı da inşallah bu yeni dönemde yapacağımız temayüllerle birlikte sizden alacağımız bilgilerin işlenmesi ile olacak. Ben öncelikle burada temayüllerde sizlerin vereceği bilgilerin çok kıymetli olduğunu söylemek istiyorum. Hepiniz en doğru bilgileri verirseniz en doğru sonucu organize ederiz. Yapacağımız çalışma öncelikle partimize, Zonguldak’ımıza, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün buraya geldiniz büyük bir emek sarf ettiniz, biraz yorulacağız ama partimiz için davamız için Zonguldak için bunların hepsi bizim için bunların hepsi bizim için hiç de önemli değildir diyorum. Bu bir yarış değildir, bu sadece ve sadece bu davayı bir adım daha öne götürmenin ilk adımıdır.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER