SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ TUTULMAZ ALAPLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ TUTULMAZ ALAPLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU
Bu haber 02 Ağustos 2022 - 17:45 'de eklendi ve 229 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Alaplı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Mustafa Tutulmaz, Alaplı Kapalı Spor Salonu ve yüzme havuzu, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim okulu, Çataklı köprüsünü inceledi ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Zonguldak Valiliğinden verilen bilgilere göre; Vali Mustafa Tutulmaz Alaplı ilçemizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Bu kapsamda; Alaplı kapalı Spor salonu ve yüzme havuzu, Ahmet Zeki Atalay İlköğretim okulu istinat duvarı çalışması, aşırı yağışlarda etkilenen Çataklı köprüsü onarım çalışması, aşırı yağışlarda hasar gören Gümeli yolu ve köprülerdeki onarım çalışmaları yerinde görüldü. Vali Mustafa Tutulmaz Alaplı ilçemizde esnaf ziyaretinde de bulundu, hayırlı bol kazançlar diledi.

Vali Mustafa Tutulmaz Gümeli Beldesinde Muharrem ayı orucu iftarına katıldı, Alaplı Aşağıdağköy’de vatandaşlarımızla sohbet etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER