SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAKAN ÖZER: ÇOK DAHA HAZIRLIKLI BİR ŞEKİLDE GELDİK

BAKAN ÖZER: ÇOK DAHA HAZIRLIKLI BİR ŞEKİLDE GELDİK
Bu haber 13 Eylül 2022 - 15:37 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer Zonguldak’ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Zonguldak İlk olarak Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Özer, “2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılına çok daha hazırlıklı bir şekilde geldik.” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, valilik binası önünde Vali Mustafa Tutulmaz, Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Alan, AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı, Merkez ilçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, MHP İl Başkanı Varol Demirköse, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, bazı kamu kurum ve kuruluşları müdürleri iki minik öğrencinin takdim ettiği çiçekle karşıladı.

“2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA ÇOK DAHA HAZIRLIKLI BİR ŞEKİLDE GELDİK”

Valilik binasına girişte Valilik anı defterini imzalayan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer: “2022-2023 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. 2022-2023 eğitim öğretim yılına çok daha hazırlıklı bir şekilde geldik. Okullarımızın hazırlıklarını karşılayarak, güçlendirilmesinden, temizlik malzemesine, kırtasiyesine malzemelerine kadar, büyük onarımlardan küçük onarımlarına kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayarak, öğrencilerimizin bütün ders kitaplarından yardımcı kaynaklara kadar tüm ihtiyaçlarını okullarımızda hazır ederek başlatmanın büyük mutluluğu içerisindeyiz.

Bugün benim ikinci ilim olan Zonguldak’tayız. Zonguldak’ta bir lisenin açılışını yapacağız hem de Milli Eğitim Bakanlığı olarak köylerimizdeki atıl okullarımızı aktif hale getirmeyle ilgili hem köy okulları hem de Halk Eğitim Merkezlerinin bir arada olduğu Köy Yaşam Merkezleriyle ilgili açılımımızın bir adımı olan Devrek’te ki Köy Yaşam Merkezinin açılışına katılacağız. Aynı zamanda bugün Zonguldak ilimizdeki mevcut eğitimin gelmiş olduğu noktayı ve daha önce yapmış olduğumuz yatırımların ne halde olduğunu ve Zonguldak ilinde eğitimin kalitesinin artmasıyla ilgili ilave neler yapabilirizi kapsamlı bir şekilde değerlendirmiş olacağız.

Ben bugün Zonguldak’ta bulunmaktan gerçekten çok mutluluk duyuyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, valilik ziyaretinin ardından Saime Toptan Sosyal Bilimler Lisesinin açılışın da gerçekleştirdi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER