SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR

EMNİYET GÖZ AÇTIRMIYOR
Bu haber 18 Eylül 2022 - 18:41 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler önceki gün okul çevreleri ve kafelerde sıkı bir denetim uygulaması gerçekleştirdi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okul çevrelerinde ve kafelerde yapılan denetimlerde 1 aranan şahıs yakalandı. Servis araçlarına yönelik denetimlerinde ise kurallara uymayan 17 araca toplamda 13 bin 880 TL para cezası uygulandı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 11-15 Eylül tarihleri arasında il genelinde yapılan okul çevreleri ve servis araçları denetim uygulamasında 484 şahıs sorgulanırken, 110 okul, 48 park ve bahçe, 7 adet internet salonu, 33 adet kafe, 43 market ve büfe ve 9 iddia bayi denetlendi. Denetimler sonucunda, yağma suçundan 1 aranan şahıs yakalandı.

Okul servislerine yönelik denetimler sonucunda ise 605 okul servisi denetlenirken, 10 araca muayenesiz araç kullanmak, 1 araca sigortasız araç kullanmak, 1 araca yetki belgesiz araç kullanmak, bir araca süresi bitmiş ehliyetle araç kullanmak ve 2 Arapçada dur lambası olmadan araç kullanmak suçundan 13.880 TL cezai işlem uygulandı.

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Okulların açılması ve çocuklarının güvenli bir şekilde okullarına gelip-gitmeleri bakımından bu tür denetim ve uygulamaların devam etmesini isteyen vatandaşlar, Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği uygulamaların da memnuniyet verici olduğunu ifade ediyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER