SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘BU VATAN KOLAY KAZANILMADI’

‘BU VATAN KOLAY KAZANILMADI’
Bu haber 19 Eylül 2022 - 16:52 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şubesi Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde sergi açtı.

Sergi açılışına; Zonguldak Vali yardımcısı Yıldırım Uçar, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Necmettin Çantaş, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, daire müdürleri, öğrenciler ve gaziler katıldı.

Sergi açılışında konuşan Zonguldak Vali yardımcısı Yıldırım Uçar; “Başta Büyük Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimizin de gününü kutluyorum. Bu vatan kolay kazanılmadı, kolay vatan olmadı. Onun için çok can verdik, şehitlerimiz ve gazilerimiz oldu. Bu günü ülke genelinde kutlarken bu etkinlikler içerisinde Kıbrıs Barış Harekatında, kurtuluş savaşında ve değişik vesilelerle gazi olan bütün gazilerimizi hatırlatan bir fotoğraf sergisinin açılışında birlikteyiz. Bu serginin açılmasında emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleştirilerek fotoğraflar incelendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER