SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YENİ HASTANE 5 EKİM’DE AÇILIYOR

YENİ HASTANE 5 EKİM’DE AÇILIYOR
Bu haber 19 Eylül 2022 - 16:44 'de eklendi ve 143 views kez görüntülendi.

Zonguldak Merkez’de yapımına 24 Mart 2014 tarihinde başlanan ve ilk müteahhit firmanın işi bırakmasının ardından, yaklaşık 4 yıl inşaat durmuş ve daha sonra 16 Ağustos 2018 tarihinde ise başka bir firma tarafından yapımı devam eden Atatürk Devlet Hastanesi’nin yılan hikayesine dönen açılışı için son nokta konuldu.

Atatürk Devlet Hastanesi’nin yeni ek binasındaki tüm çalışmaların yüzde 99’unun tamamlanıp, hizmete hazır hale gelmiş olmasına rağmen bir türlü açılış için tarih verilmeyen hastane için nihayet 5 Ekim 2022 tarihinde teslim edilmesi için süre verildi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan yapımı yüzde 99 tamamlanan ve yağmur suyu ile ilgili sorun yaşayan 424 yataklı hastane de incelemelerde bulunup eksikliklerin tamamlanması için yetkililere talimat verdiler.

VALİ TUTULMAZ 5 EKİM İÇİN SÖZ ALDI

Yapımı devam eden Atatürk Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunan ValisMustafa Tutulmaz, Hastane inşaatı şefi Orhan Kesim’den en geç 5 Ekim’de hastaneyi teslim etme sözü aldı.

Vali Mustafa Tutulmaz Hastane Müdürü Adem Taşçı’ya da 5 Ekim tarihine hazır olmalarını ve tüm aksaklıkların giderilmesi talimatını verdi.

Vali Mustafa Tutulmaz Hastane Müdürü Adem Taşçı’ya “görmenizi istediğiniz ve bildiğiniz aksaklıklar varsa söyleyin görelim” dedi.

Hastane İnşaat firması yetkilileri 5 Ekim’den önce cihazları ve sistemleri çalıştırarak hastane yetkililerine teslim edecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER