SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KUTAYER: HERKESE KAPIMIZ AÇIK

KUTAYER: HERKESE KAPIMIZ AÇIK
Bu haber 27 Eylül 2022 - 17:21 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, parti olarak her geçen gün büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Önceki gün İstanbul Sultanbeyli’de Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun 15 bin kişiye hitap ettiğini ve Davutoğlu’nun da Cumhurbaşkanı adayı olduğunu vurgulayan Kutayer, son 20 gün içerisinde 236 kişinin partilerine katıldığını ifade etti.

Herkese kapılarının açık olduğunu hatırlatan Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

 “Gelecek ailesi olarak gün geçtikçe büyümeye devam ediyoruz. Ne kadar zor şartlar altında, ne kadar baskılar altında da kalsak Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ve bizlere inanan gönül veren herkes partimize katılım sağlıyor.

En son Sultanbeyli mitingi bunun örneğidir. 15 bin üzerinde kalabalık topluluğun alanlara sığmadığı, Gelecek gönüllülerine hitap eden Genel Başkanımız Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamıştır. Ülkemiz için büyük bir değişimin gerçekleşeceği yeni dönemin inşasında tüm kesimlere eşit derecede temsil gücüne sahip olan Genel başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 13. Cumhurbaşkanı adayımızdır. Bizim istediğimiz bu yöndedir. Şayet 6’lı masadan çıkacak aday da bizim adayımız olacaktır. 20 günde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmalarına 236 gönüllü partimize katılmıştır. Gün geçtikçe büyüyoruz, tüm Zonguldak halkını il binalarımıza, ilçe binalarımıza davet ediyoruz. Herkese kapımız açık olan bir parti olduğumuzu yeniler, tüm herkesi sevgi saygı muhabbetle selamlıyorum.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER