SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ SAHADA ÇALIŞIYOR

İYİ PARTİ SAHADA ÇALIŞIYOR
Bu haber 03 Ekim 2022 - 16:17 'de eklendi ve 81 views kez görüntülendi.

İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen bir taraftan saha çalışmalarına devam ederken, ev ve işyeri ziyaretlerine de ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Ereğli ilçesinde bir eve konuk olan İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen ve yönetimi vatandaşlara partisinin projeleri ile ilgili bilgiler de verirken, partiye üye olan vatandaşlara da teşekkür ettiler.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi.

“Saha çalışmalarımız devam ederken bir taraftan da ev ziyaretlerimiz ve toplantılarımız devam ediyor. Bugünde Ekrem Güllüdağ, Dilek Demirel, Remzi Toksöz ve de Ereğli İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Demircan arkadaşımızla birlikte Ereğli İlçemizdeydik.

Toplantıya katılan hemşerilerimizle birlikte ülkemiz ve bölgemiz üzerine ve de partimiz projelerini konu alan güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Evlerinde bizi konuk eden Şenol Aydın arkadaşımıza ve değerli eşlerine, toplantıya katılan tüm katılımcı dostlarımıza teşekkür ederken, toplantı sırasında üye olma isteğinde bulunan, rozetini taktığımız Ayşe Çömeten hanım efendiye de ayrıca teşekkür ediyoruz. Az Kaldı. İyiler geliyor.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER