SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİR’DEN BİRLİK-BERABERLİK MESAJI

DEMİR’DEN BİRLİK-BERABERLİK MESAJI
Bu haber 04 Ekim 2022 - 16:11 'de eklendi ve 145 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir  Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’nde çalışan madencileri ziyaret etti.

Sendikalarının taban delege seçimlerinin başladığını belirten Demir, birlik-beraberlik mesajı verdi.

Ziyarete GMİS Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ile Şube Yöneticileri de katıldı.

Üzülmez Kuyu başında madencilere hitaben konuşan GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, “12’nci Dönem taban delege seçimlerimiz vatanımıza, milletimize, Sendikamıza, TTK’ya ve maden işçilerimize hayırlı uğurlu olsun.

Madenciliğe başladığım günden beri sizlerle birlikte vermiş olduğumuz omuz omuza mücadeleyle önce beni Amelebirliği yönetimine seçtiniz. Daha sonra Sendikamızın Şube Başkanlığından Sendikamızın Genel Eğitim ve Teşkilat Sekreterliği’ne kadar her zaman en üst seviyeye taşıyan sizler oldunuz, sağ olun, var olun.

Bugün Karadon-Gelik ve Kandilli’de seçimlerimiz başlıyor. Yarın da Üzülmez olarak bizim seçimimiz var. Tüm arkadaşlarımızı sandığa gelerek oylarını kullanmasını istiyorum.

Bunan sonra daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Dargınlıkları, kırgınları, küskünlükleri bırakacağız, birbirimize sarılacağız.

Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı biliyoruz.

İşçi açıklarımızın giderilmesini bir yere kadar getirdik.

Önümüzde 30’uncu dönem toplu iş sözleşmesi sürecimiz, taslak çalışmalarımız var.

Yeraltında-yerüstünde sıkıntılarımız var. Herkesi mutlu edebilecek bir toplu iş sözleşmesi sürecinde hep beraber, omuz omuza mücadele ederek başarıya ulaşmak istiyoruz.

Promosyonlarla ilgili sıkıntılarımızın çözülmesi konusunu, sizlerin desteğiyle belli bir noktaya getirdik. Bu ayın 15’ine kadar kamu kurumlarından teklif alınacak, Kasım ayı içinde de görüşmeler başlayacak.

İşe gidecek arkadaşlara kazasız-belasız çalışmalar diliyorum. İşten çıkan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum” dedi.

Demir’in konuşması sırasında madenciler, “İşte başkan işte sendika”, “Dik dur eğilme Üzülmez seninle” sloganlarını attı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER