SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KUTAYER; GEZMEDİK CADDE GEZMEDİK ESNAF BIRAKMADIK

KUTAYER; GEZMEDİK CADDE GEZMEDİK ESNAF BIRAKMADIK
Bu haber 04 Ekim 2022 - 16:13 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı ve aynı Zonguldak il koordinatörü Sayın Cemal Eğin Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, parti çalışmalarına katıldı.

Ereğli ilçesinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandıklarını belirten Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer partisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyledi.

Geleneksen hale getirilen “Her Pazartesi bir ilçe” diye başlatılan programlara devam ettiklerini ve yoğun ilgi ile karşılandıklarını söyleyen Kutayer şunları ifade etti.

“BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ”

“Gelecek Partisi Genel Başkan danışmanı ve aynı Zonguldak il koordinatörü Sayın Cemal Eğin’in katılımlarıyla geleneksel hale getirdiğimiz ‘her Pazartesi bir ilçe’ diye başlattığımız programda Ereğli’deylik. Gezmedik cadde gezmedik esnaf bırakmadık. Her elimizi tuttuğumuz ‘bizi bu iktidardan kurtarın’ dedi. Aynı zamanda başka partilere üyelikleri olan 40 hemşerilerimizi partimize geçiş yaptılar. Ereğli ilçe başkanımız Mehmet Kılıç’ı yapmış olduğu etkinlik için teşkilatının üstün başarısı için kendisini ve ekibini kutlarım. Her geçen gün Zonguldak ilinde hem teşkilatlanma hem de üye performansı adına büyük başarılara imza atıyoruz. Seçimlerde Zonguldak’ta da Gelecek Partisi’nin olduğunu söyler tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER