SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

OKUL ÇEVRELERİ AKŞAM SAATLERİNDE DE KONTROL EDİLİYOR

OKUL ÇEVRELERİ AKŞAM SAATLERİNDE DE KONTROL EDİLİYOR
Bu haber 04 Ekim 2022 - 16:25 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü okullarda güvenlik tedbirleri kapsamında okul binaları akşam saatlerinde de kontrol ediliyor.

Okullarla hiçbir ilişiği olmadığı halde okul içinde, bina ve bahçe çevresinde bekleyen kişiler hakkında da Kabahatlar Kanunu’nun “Emre Aykırı Davranış” başlıklı 32. Maddesi gereğince cezai yaptırımlar uygulanacağı belirtildi.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “2022-2023 Eğitim öğretim yılında İl Emniyet Müdürlüğümüzce okullarımızla ilgili alınan güvenlik tedbirleri kapsamında; resmi ve sivil ekiplerimizce yürütülen devriye görevlerinin yanı sıra Çarşı ve Mahalle Bekçilerimiz tarafından okul binaları akşam saatlerinde kontrol edilerek şüpheli şahıs ve araçlar okul çevrelerinden uzaklaştırılmaktadır.

Okulla hiçbir şekilde ilişiği olmadığı halde okul içinde, bina ve bahçe çevresinde bekleme yapan, gezinen, bunu alışkanlık haline getiren, dolayısıyla öğrenci ve öğretmenlerle okul idarecileri üzerinde olumsuz baskı oluşturarak eğitim ve öğretimin sağlıklı yapılmasını engelleyen şahıslar hakkında, Kabahatlar Kanunu’nun “Emre Aykırı Davranış” başlıklı 32. maddesi gereğince cezai yaptırımlar uygulanacaktır.” denildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER