SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK VALİSİNE SAHİP ÇIKTI

ZONGULDAK VALİSİNE SAHİP ÇIKTI
Bu haber 01 Kasım 2022 - 17:27 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

Geçen hafta 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlamaları için Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın düzenlemek istediği konser, Amasra’daki maden faciasında 41 madencinin şehit olması dolayısı ile Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz konserin yapılmasına izin vermeyince bazı gruplar tarafından kıyamet koptu.

Geçtiğimiz Çarşamba günü olayı Fox TV’ye servis yaptılar. Akşam haberleri sunan Fox TV haber spikeri Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a ağır hakaretlere varan sözler sarf etti ve işi siyaset boyutlarına getirmek istedi ve sanki Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz Cumhuriyet karşıtı durumuna düşürmek istediler.

Bilmeliler ki; Bartın’da 41 madenci grizu faciasında şehit oldu, Zonguldak ve Bartın’da matem vardı, gözyaşı vardı.

Fox TV haber spikerinin lanse ettiği olay yanlış bir olaydı. Zonguldak Valisi Cumhuriyet bayramı etkinliklerini değil yapılacak konseri iptal ettirdi ve kararında da haklıydı.

Bu Fox TV’nin Çarşamba günü yaptığı haberde Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’ın eleştirilmesini Çarşamba akşamı Elmas TV’nin saat 20.00’de yaptığı canlı yayında ilk eleştirenler HÜRDÜŞÜN Gazetesi sahibi Lokman Gül ve Halkın Sesi Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Cevdet Akgün ve Elmas TV yayın editörü Ergin Özkul oldu.

Bizlerin Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’a sahip çıkmamızla Zonguldak ve Bartın’daki birçok basın kuruluşları, kitle örgütleri, siyasi partiler, vatandaşlar ve şehrin büyük çoğunluğu Sayın Vali Mustafa Tutulmaz’a sahip çıkmıştır.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak’ta göreve başladığından beri şehir için çalışan, bürokrasi ve milletvekilleriyle uyumlu çalışan, halka kapılarına sonuna kadar açan bir devlet adamıdır.

Zonguldak valisine sağcısıyla, solcusuyla, lazı, kürdü ile herkes sahip çıkarak bir örnek davranış göstermiştir.

Kimse Cumhuriyeti, Atatürk’ü, milli değerlerimizi kullanarak insanları karalayamaz.

Bizler de Sayın valimize sahip çıkarak bunu gösterdik.

Bu maden şehri, Karaelmas diyarı hiçbir zaman duyarsız değildir.

Başat Sayın Valimiz, Emniyet Müdürü, Alay Komutanı ve Başsavcı ve çalışan müdürlerine sahip çıkar bunu tüm Türkiye bilsin.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER