SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI
Bu haber 15 Kasım 2022 - 16:56 'de eklendi ve 511 views kez görüntülendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Merkez mahalle muhtarları ile birlikte yemekte bir araya geldi ve çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Zonguldak Polis Evi’nde düzenlenen yemekli toplantıda, asayiş, trafik ve uyuşturucu ile mücadele konularında kamu huzur ve güvenliği ile ilgili görüş alış verişi de yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İl Merkezinde bulunan değerli mahalle muhtarlarımızla Sayın İl Emniyet Müdürümüz Fahri AKTAŞ başkanlığında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Timur UZUN, Asayiş Şube Müdürü Bülent ERDOĞAN ve Karaelmas Polis Merkezi Amiri Yasin ÇELİK’in de hazır bulunduğu Polis Evinde yemekli bir toplantı yapıldı.

Asayiş, trafik ve uyuşturucu ile mücadele hususunda kamu huzur ve güvenliği odaklı/görüş alışverişi şeklinde son derece faydalı istişare zemini sağlandı.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER