SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

6 SİYASİ PARTİDEN ORTAK HAREKET

6 SİYASİ PARTİDEN ORTAK HAREKET
Bu haber 21 Kasım 2022 - 17:39 'de eklendi ve 86 views kez görüntülendi.

“Millet İttifakı” olarak devam eden ittifakın Zonguldak’taki birleşenleri CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’un ev sahipliğinde toplandı.

CHP Merkez İlçe binasında bir araya gelen Millet İttifakı’nın Zonguldak Merkez İlçe Başkanları şehrin sorunları ve bundan sonra yapılacak çalışmaları da masaya yatırdılar.

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun Başkanlığında, CHP Merkez İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya; İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, Deva Partisi Merkez İlçe Başkanı Umut Metin, Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Menderes Uzun ve Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Ali Gümüşoğlu katıldı.

Millet İttifakı’nın Zonguldak Merkez İlçe Başkanları ilk toplantılarını CHP’nin ev sahipliğinde gerçekleştirirken,  Zonguldak Belediyesi tarafından önceki gün yaptığı Meclis toplantısında 1 Ocak 2023 yılından geçerli olacak su fiyatlarına yapılan yüzde 190 dolayındaki zam, mezarlık ücretleri ile halk otobüs fiyatlarına yapılan zamlar da görüşüldü.

UZUN: VATANDAŞLARIMIZ FAZLASIYLA SIKINTI ÇEKMEKTEDİR.

Toplantı öncesi açıklama yapan CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, yoksulluk sınırının 23 bin 600 TL’ye çıktığını, Zonguldak Belediyesi’nin yaptığı su, mezarlık ve halk otobüsleri fiyatlarına yapılan zamların fazla olduğunu hatırlatarak; “Zonguldak Belediyesi’nin son olarak yaptığı fahiş su zammı, toplu taşımaya yapılan zam ve mezarlık yerlerine yapılan zamlar ile ilgili görüşmek üzere Millet İttifakı’nın İlçe Başkanları olarak toplandık.

Vatandaşlarımız merkezi iktidarın ülke ekonomisinin kötü yönetimiyle zaten fazlasıyla sıkıntı çekmektedir. Yoksulluk sınırı asgari ücretin dört katını aşmış 23 bin 600 liraya yükselmiş durumdadır.

Maalesef ülkemizi, dar gelirli vatandaşlarımız için yaşanmaz hale getirdiler. Zonguldak Belediyesi de bu hususta elinden geleni ardına koymamıştır.

Millet İttifakı’nı oluşturan sorumluluklarının farkında olduklarını ve vatandaşın derdine derman olabilmek için mücadele edeceklerini kaydeden CHP Merkez İlçe Başkanı Uzun;  “Bizler Millet İttifakı olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Vatandaşlarımızın sesine ses, derdine derman olabilmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Bu sorunlarla ilgili önümüzdeki günlerde geniş bir açıklama yapılacaktır.” şeklinde açıklamada bulundu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER