SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AZERBAYCAN’DA İLK İMZALAR ATILDI

AZERBAYCAN’DA İLK İMZALAR ATILDI
Bu haber 22 Kasım 2022 - 16:38 'de eklendi ve 116 views kez görüntülendi.

Azerbaycan’a giden Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve beraberindeki heyetin Bakü’deki ilk görüşmeleri protokol ile neticelendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce ve Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ile Azerbaycan’a giden Rektör Özölçer, ilk ziyaretini Bakü merkez yerleşkesinde bulunan Azerbaycan Teknik Üniversitesiyle gerçekleştirdi.

Burada, Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. VilayatValiyev, Rektör Yrd. Prof. Dr. SubhanNamazov ve üniversitenin Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Orhan VatanKhah katılımı ile yapılan çalışma ziyareti toplantısında iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri görüşüldü.

Önümüzdeki süreçte yapılandırılmak üzere Mühendislik ve Önlisans programları ile ilgili ikili antlaşmaların ve Erasmus konusunun da görüşüldüğü toplantı sonunda Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Azerbaycan Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. VilayatValiyev işbirliği protokolüne imza attı.

Bülent Ecevit Üniversitesi’nden giden heyetin Çarşamba gününe kadar birkaç üniversiteyle daha görüşüp protokol imzalaması bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER