SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ADALET BAKANI BOZDAĞ VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ

ADALET BAKANI BOZDAĞ VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
Bu haber 28 Kasım 2022 - 16:53 'de eklendi ve 61 views kez görüntülendi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Zonguldak’ta İl ve İlçe İnsan Hakları kurulu 1. Bölge toplantısına katılmak üzere geldiği Zonguldak’ta Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret etti.

Valisi Mustafa Tutulmaz tarafından çiçek verilerek karşılanan Adalet Bakanının ziyaretinde,

Bakan Yardımcıları Yakup Moğol, Hasan Yılmaz, Zekeriya Birkan ve Akın Gürlek, Ceza ve Tevfik Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım hazır bulundu.

Bakan Bozdağ’ı Zonguldak Valilik binası önünde; Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Alay Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, AK Parti İl Başkan Muammer Avcı  ile daire müdürleri karşıladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Zonguldak Valiliği anı defterini imzalamasının ardından Valilik makamında ziyaret basına kapalı olarak devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER