SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ERKMEN: BİZ AZ ZAM YAPTIK DİYE ÖVÜNMEYİZ

ERKMEN: BİZ AZ ZAM YAPTIK DİYE ÖVÜNMEYİZ
Bu haber 02 Aralık 2022 - 17:16 'de eklendi ve 93 views kez görüntülendi.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen Zonguldak merkez ve ilçe belediyelerinde yapılan su zamları konusunda açıklama yaparken, İYİ Parti’li Gökçebey Belediyesi’nin çok düşük bir zam yaparak iyi belediyeciliğin farkının ortaya konduğunu söyledi.

Bazı belediyelerin yüzde 100’leri aşan oranlarda zam yaptığı, Gökçebey Belediyesi’nin 1,35 gibi çok düşük bir zam yaptığını vurgulayan Yavuz Erkmen, “Gökçebey Belediyemizin şartlarını zorlayarak suya çok az da olsa zam yapmasını biz Gökçebey halkının anlayışla karşılayacağına ve takdir edeceğine inanıyoruz. İşte burada Belediye Başkanı farkı ortaya çıkıyor.” diyerek şunları ifade etti.

“İŞTE BURADA BELEDİYE BAŞKANI FARKI ORTAYA ÇIKIYOR”

“Biz az zam yaptık diye övünmeyiz. Hükümet Türkiye’yi iyi yönetse, keşke hiç zam yapmasak diye düşünürüz. Bu açıdan Gökçebey Belediyemizin şartlarını zorlayarak suya çok az da olsa zam yapmasını biz Gökçebey halkının anlayışla karşılayacağına ve takdir edeceğine inanıyoruz. İşte burada Belediye Başkanı farkı ortaya çıkıyor.

Bizler ve Gökçebey halkı çalışmalarından memnun olduğu, Vedat Öztürk Başkanımızı ve ekibini seviyor, takdir ediyor. Bizler Gökçebey’de onların yaptığı İyi Belediyecilik örneğinin diğer yerleşim yerlerinde de örnek teşkil edeceğine, önümüzdeki seçimde İyi Belediyelerinin sayısının artacağına yürekten inanıyoruz. Bu açıdan her zaman ifade ettiğimiz gibi Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, vatandaş memnuniyet oranında yüzde 80’lere varan memnuniyetin artarak devam edeceği inancını paylaşıyor, bu vesileyle konu ile ilgili görüşümüzü paylaşıyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER