SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SAHTE DOLARLA YAKALANDILAR

SAHTE DOLARLA YAKALANDILAR
Bu haber 05 Aralık 2022 - 17:12 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta kuyumcudan sahte dolar ile altın alımı gerçekleştiren ve bu kişilerin iştirakçisi olduğu tespit edilen 3 kişi yakalandı.

Konuya ilişkin Zonguldak Valiliği’nden yapılan bilgilendirme şu şekilde:

Edinilen bilgiye göre, geçen 30 Kasım günü kent merkezindeki bir kuyumcudan kimliği belirsiz bir kişi tarafından 2 adet 50 dolarlık banknot ile altın alındı. Kuyumcunun banknotları bankaya yatırdığı sırada sahte olduğu banka görevlileri tarafından tespit edilince İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılan araştırmalarda Zonguldak’a sahte döviz getiren şüpheli şahısların aynı gün kentten ayrılarak İstanbul’a gittiği tespit edildi. 4 Aralık günü tekrar Zonguldak’a gelen V.Ö. (36), S.K.(31) ve şüphelilerin iştirakçisi olduğu tespit edilen G.S. (24) Devrek ilçesinde kıskıvrak yakalandı.

Şüphelilerin üzerinden sahte olduğu değerlendirilen 4 adet 100 dolarlık banknot ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli işlemleri tamamlandıktan sonra Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER