SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EROL: ÇÖZÜM ÜRETECEKLERMİŞ GİBİ YENİ SÖZLER VERİYORLAR!

EROL: ÇÖZÜM ÜRETECEKLERMİŞ GİBİ YENİ SÖZLER VERİYORLAR!
Bu haber 06 Aralık 2022 - 16:12 'de eklendi ve 111 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi(SP) Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.

Eğitim, sağlık, beslenme, kira ve tüm giderlerin arttığını söyleyen Erol, “Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor” diyerek, “Bu nedenle sürekli olarak ya çözüm üretmiş gibi anlatıyorlar ya da çözüm üreteceklermiş gibi yeni sözler veriyorlar!” şeklinde iktidarı eleştirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol açıklanan enflasyon rakamları ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini yayımladı. Kasımda yıllık enflasyon yüzde 84,39 oldu.

Birkaç yıl önce dar gelirli aileler için et almak zordu; şimdi ekmek, süt, yumurta, patates gibi eskiden çok ucuz olan en temel gıda maddelerini bile alamaz hale gelen yüz binler var.

Bırakın ev alma hayallerini; artık büyük bir çoğunluk için düzgün bir evde oturabilmek, kirasını ödeyebilmek hayal oldu. Artık özel hastanelere gidemeyenleri değil, devlet hastanelerindeki muayene ücretini ve ilaç parasını dahi denkleştiremeyen binlerce aileden bahsediyoruz.

Özel okula göndermenin zorluğundan değil, artık devlet okulundaki çocuğunun kantin ve kırtasiye masraflarına yetişemeyen on binlerce aileden bahsediyoruz.

Milyonlarca insanın sabahın ayazında, gecenin karanlığında işe gidip, gün boyu alın teri döktükten sonra eline geçen parayla bir kilo peyniri dahi zor alabilmesi karşısında hepimize düşen sorumluluklar var. Hem siyasiler olarak hem de vatandaşlar olarak bunu asla unutmayalım.

Altını kalın harflerle çizerek söylüyorum; her şeyden önce, anlayamadığınız bir problemi çözemeyeceğinizi anlamaya mecbursunuz! Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor.

Bu nedenle sürekli olarak ya çözüm üretmiş gibi anlatıyorlar ya da çözüm üreteceklermiş gibi yeni sözler veriyorlar! “mış gibi yapan” bu iktidarı, bu zihniyeti ve her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söze göre şekillendiği bu sistemi hep birlikte değiştireceğiz.” dedi. 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER