SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TEK DERDİMİZ VAR ZONGULDAK’IMIZIN DAHA DA GÜZELLEŞMESİ

TEK DERDİMİZ VAR ZONGULDAK’IMIZIN DAHA DA GÜZELLEŞMESİ
Bu haber 16 Mart 2023 - 15:54 'de eklendi ve 97 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Zeki Tosun, 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylığını açıkladı.

AK Parti İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Muammer Avcı ve diğer milletvekili adayları Züleyha Arıman Yazıcı ve Sezai Bükrü ile birlikte gazetecilere açıklama yapan Zeki Tosun, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana parti içinde çeşitli kademelerde görev yaptığını ve 3 dönemde İl Başkanlığı yaptığını belirten Zeki Tosun şunları söyledi.

“Bugün milletvekili aday adaylığı için Sayın İl Başkanımız Muammer Avcı Bey’e teslim ettik. İnşallah çıktığımız bu yolda Zonguldak’ımız ve ülkemiz için hayırlısı olacaktır. Biliyorsunuz ben partimizin kuruluş tarihi olan 14 Ağustos 2001’den beri partimizin bir neferi olarak çalışıyorum. Çeşitli kademelerde bulundum. Sekreterliğini, Dış İlişkiler Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve en son da Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı iken Hamdi Bey’in istifası ile 2015’de İl Başkanı oldum. Tabi bu görevleri yerine getirirken takım arkadaşlarımızla beraber 2015’den 2022’nin son günlerine kadar İl Başkanlığım devam etti.

Bugün de milletvekilliği aday adaylığı için başvurumu yaptım. Biz bu görevleri yaparken, en iyi şekilde yapmaya çalıştık. İnşallah hayırlısı ile milletvekili adaylarımız da kesinleştiği zaman biz yine partimizin neferiyiz hep beraber. 2023 seçimleri başta olmak üzere daha sonra yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde de biz yine gayretli bir şekilde çalışacağız. Tek derdimiz var Zonguldak’ımızın daha da güzelleşmesi ve Zonguldak’ın yaşanılır bir kent haline gelmesi. Daha önceki milletvekillerimiz, mevcut milletvekillerimiz sağ olsunlar hepsi de Zonguldak için ellerinden gelenin fazlasını yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar. Her geçen gün de Zonguldak ve ilçelerin çehresi de değişiyor. Hepimiz için hayırlısı olsun.”  dedi.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER