SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZEKİ TOSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR

ZEKİ TOSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLIYOR
Bu haber 16 Mart 2023 - 12:31 'de eklendi ve 71 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak eski İl Başkanı Zeki Tosun bugün milletvekili aday adaylığını açıklayacak.

AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatlarda görev alan ve 3 dönem de İl Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yerine getiren Zeki Tosun bugün Saat 14.00’de parti binasında basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıklıyor.

Zonguldak’ın sevilen iş insanı ve siyasetçisi olan Zeki Tosun yaptığı açıklamada; “AK Partimizin, ülkemizin kutlu yürüyüşünde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yanında, ilk günkü heyecanla yürümeye devam etmenin onurunu yaşayarak, Zonguldak AK Parti milletvekilliği aday adaylığı için 16 Mart 2023 perşembe günü saat 14.00’de Zonguldak İl Başkanlığımıza başvurumu yapacağım.  Ülkemize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER