SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN ZAFER COŞKUSU

AK PARTİ’DEN ZAFER COŞKUSU
Bu haber 29 Mayıs 2023 - 17:37 'de eklendi ve 128 views kez görüntülendi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Zonguldak’ta Madenci Anıtı önünde kutlamalar yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı,  MHP il başkanı Mustafa Öztürk, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın yanı sıra yüzlerce partili kutlamalara katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk madenci anıtı önündeki kutlamalarda yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

ÖZTÜRK: CUMHURBAŞKANIMIZI TEKRAR SEÇTİK

“Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtik hepinizden Allah razı olsun. Devlet Beyimizin emrettiği kadar bilge liderimizin işaret ettiği kadar Cumhurbaşkanımızın yanında ve yarım adım arkasındayız. Şu an görüyorum ki biz bunu yerine getirmişiz, sadakatten bir adım geri atmamışız ve bunun karşılığını almışız. Ne mutlu Cumhur ittifakı çatısı altında olana Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.

ALAN:  ZONGULDAK’IMIZA, ÜLKEMİZE HİZMET İÇİN KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan; “Hepinize canı gönülden teşekkür ederim. Hep beraber hayal etmiştik Cumhur ittifakı ile beraber yürüdüğümüz bu yolda Madenci Anıtında da zaferi kutlamak istemiştik. Allah’a binlerce kez şükürler olsun. Şimdi az önce Cumhurbaşkanı İstanbul’da vatandaşlarımıza da Tüm Türkiye’ye hitap ettiğinde dedi yarından itibaren 2024’de çalışmaya başlıyoruz. Evet biz de yarından itibaren 2024’e hazırlıklara başlıyoruz. 2024’teki tüm belediyelere talibiz şimdiden bunu ilan ediyoruz. 25 tane beldemiz var.  Cumhur ittifakı ile beraber bu belediyelerin hepsine talibiz. Hepsini almaya gönüllüyüz ama kaldığımız yerden milletimize, Zonguldak’ımıza, ülkemize hizmet için koşmaya devam edeceğiz.”

ÇAĞLAYAN: ZONGULDAK KAZANDI. TÜRKİYE KAZANDI

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlan ise “Heyecanınızdan sözlerimizi çok uzatmayacağız ama size bir şey söylemek istiyorum ama aramızda kalsın. Bak ama aramızda, evet biz kazandık. Fakat bilinmesini istiyoruz ki hiç kimse kaybetmedi. Bizlerle beraber, sizlerle beraber Zonguldak kazandı. Türkiye kazandı. Çok kıymetli hemşirelerimize teşekkür ediyoruz. Bizler bugün sizlerin karşısında Cumhur ittifakımızla birlikteyiz.  Ülkü ocakları başkanımız burada, gençlik kollarımız aslanlar gibi mücadele ettiler. Burada kadın kollarımız anne şefkatine yakışır bir biçimde mücadele etmiştir. Haziran ayı itibariyle hemşirelerimize söz veriyorum bütün teşkilatımız nerde eksiğimiz varmış, nerede bir hatamız varmış hızlıca bunları masaya yatıracağız ve Belediye seçimlerine hazırlanacağız. Biz de sevda büyük ama biz öyle işaretle sevmiyoruz, kalpten seviyoruz.” dedi.

AVCI:  HİZMETLERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

AK Parti Milletvekili Muammer Avcı da konuşmasında; “Cumhurbaşkanımıza destek olan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz seçim kampanyasında destek veren tüm teşkilatımız ve kardeşlerimiz de oldu. Duaları ile destek olanda da Allah razı olsun. Birinci tur seçimleri yapıldı. Birinci tur seçimleri kimler arasında idi. Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı arasında.  Peki seçim sonuçlandı, nasıl sonuçlandı parlamentoda ki 600 milletvekilinin salt çoğunluğunun üzerindeki bir rakamla sizler bizlere teveccühte bulundunuz. Bu anlamda Millet İttifakının durumu neydi? Bunlar seçim sonucundan sonra ne yaptılar? Depremzede kardeşlerimize vermiş oldukları paraları geri istediler adeta. Bunların demokrat maskeleri var ya bunlara helalleşme, kucaklaşma diyorlardı ya bunlar özgürlük, barış diyorlardı ya! Bunların maskeleri düştü.  Bunu aziz milletimizi gördü ve 2. turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı büyük bir fark ile seçimin galibi yaptı.  Hizmetlere kaldığımız yerden devam. Şu anda yanımızda olamayan ama dualarla bizleri destekleyen tüm vatandaşlarımıza ayrıca kalbi bizlerle atan Türkiye Cumhuriyetlerine de çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3. Kez kazanmasının ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER