SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TISKAOĞLU: DOĞRU ADAM İLE TEK YÜREK, TEK MİLLET!

TISKAOĞLU: DOĞRU ADAM İLE TEK YÜREK, TEK MİLLET!
Bu haber 29 Mayıs 2023 - 10:42 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim sonuçlarının belli olmasının hemen ardından, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birlikte Devrek’te kutlamalara katılarak konuşma yaptı.

Tıskaoğlu halka seslenerek yaptığı konuşmada şu açıklamalarda bulundu;

“28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Allah’ıma şükürler olsun ki Sayın Cumhurbaşkanımız kazandı. Allah başımızdan eksik etmesin. Lider bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz demeden yılmadan, yorulmadan, Bir an olsun beise kapılmadan; Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya çalıştık. Türkiye zaferi için mücadele ettik. Bu kutlu mücadelede; İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz başta olmak üzere teşkilatımızın tüm kademeleri ile birlikte muazzam bir çalışma örneği sergilemeye çalıştık. Bu kutlu zaferi Devrekli hemşehrimiz ve teşkilat mensubu arkadaşlarım, kardeşlerim can yoldaşlarım ile birlikte kutladık. Başta Zonguldaklı ve Devrekli Hemşehrimize olmak üzere teşkilatımızın her bir ferdine canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum.  Bizlere bağrını açarak destek veren tüm Zonguldaklı hemşehrilerimize ve yol arkadaşlarıma, teşkilâtımızın her bir ferdine sonsuz minnettarım. Doğru adam ile tek yürek, tek millet!”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER