BIST 100
12.430,49 1,31%
DOLAR
49,1582 0,05%
EURO
55,1095 -0,41%
GRAM ALTIN
6.569,51 0,41%
BITCOIN
86.092,00 0,32%
FAİZ
39,75 -0,20%
GÜMÜŞ GRAM
97,58 2,29%
GBP/TRY
65,0572 -0,09%
EUR/USD
1,1203 -0,46%
BRENT PETROL
101,65 -0,26%
ÇEYREK ALTIN
10.741,14 0,41%
Zonguldak Açık
Zonguldak hava durumu
23 °

30 YIL SONRA…

default

Zonguldak, 30 yıl sonra bugün yeniden belediyenin kendisinin işleteceği Belediye Otobüsleri ile tanıştı.

Bugün düzenlenen törenle 7 yeni otobüs belediye işletmesiyle hizmete başladı.

Daha önce 4 otobüsle yolcu taşımacılığına başlayan Zonguldak Belediyesi’nin otobüs filosundaki araç sayısı 11 oldu.

Zonguldak Belediyesi toplu ulaşımı güçlendirmek amacıyla filoya katılan yeni halk otobüsleri için Hizmete Alım Töreni düzenledi.

Törene CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, CHP İl Başkanı Devrim Dural, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Pulat, Belediye Başkanımız Tahsin Erdem, belediye meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program kapsamında Anadolu Isuzu Türkiye Otobüs Satış Müdürü Murat Küçük, yeni araçların temsili anahtarını ve plaketini Zonguldak Başkanı Tahsin Erdem’e takdim etti.

Törende konuşan Başkan Tahsin Erdem, Zonguldak’ta toplu ulaşımın uzun süredir vatandaşların gündeminde olan önemli bir konu olduğunu belirterek, göreve geldiklerinde ilk etapta 4 halk otobüsü ile hizmete başladıklarını, bugün ise filoya katılan 7 yeni araçla birlikte toplam 11 halk otobüsüyle şehrin tüm güzergâhlarında hizmet verileceğini ifade etti.

Başkan Erdem, “Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların daha konforlu ve erişilebilir ulaşım hizmetine kavuşması için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Filomuza katılan 7 yeni halk otobüsü ile birlikte toplam 11 araçla şehrimizin tüm güzergâhlarında hizmet vermeye başlıyoruz.

Yeni araçlarımızın şehrimize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?