SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEMİRTAŞ GMİS’İ ZİYARET ETTİ

DEMİRTAŞ GMİS’İ ZİYARET ETTİ
Bu haber 23 Mayıs 2018 - 17:59 'de eklendi ve 277 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve 1’inci sıra Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş ile CHP Zonguldak İl Başkan Vekili Hakkı Güney, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitinginin ardından Genel Maden İşçileri Sendikası’nı (GMİS) ziyaret ederek Genel Başkan Ahmet Demirci ile görüştü.
Ziyarette GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal ile GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.

Demirtaş, önümüzdeki süreçte de her zaman için Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) ayağa kalkması noktasında, işçi açıklarının giderilmesi noktasında, iş kazalarının önlenmesi noktasında, örgütlü toplum-emekçi yığınlarının milli gelirden daha fazla pay alması noktasında her türlü gayreti göstereceğimi şimdiden burada, sizlerin huzurunda tüm Zonguldak’a, tüm Türkiye’ye söz verdiğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum dedi.
Zonguldak Milletvekili ünal Demirtaş ziyarette şunları söyledi;Bugün adaylığımız açıklandı ve YSK’ya CHP Listesi sunuldu. Bu listede Zonguldak’tan birinci sıra milletvekili adayı olarak, Genel Başkanımız, MYK’mız ve Parti Meclisimiz şahsıma teveccüh gösterdiler.
Bildiğiniz gibi 7 Haziran 2015 seçimlerinden itibaren CHP Zonguldak Milletvekili olarak görev yapmaktayım. Bu 3 yıllık süreç içinde gerçekten çok zorlu günler geçirdik, çok sıkıntılı günlerimiz oldu.Ama Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık ve elimizden gelen bütün gayreti gösterdik.

Bu süreç içinde Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte her zaman işçinin yanında ve Sendikanın yanında olduk, birlikte hareket ettik. Ne zaman bir sorunları, bir sıkıntıları olduysa o sorunları çözmeye çalıştık. Türkiye’deki tüm emekçi kesimlerin, emeklilerin, dar gelirlinin, çiftçinin, esnafın hep yanında olduk. Bu politikaları savunduk. Bugün de bildiğiniz üzere Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce bir miting yaptı. Mitingi çok güzel bir şekilde gerçekleştirdik. Kısmet ki bir maden işçisinin çocuğu olarak bu salona her geldiğimde duygulanıyorum. Kısmet ki bir seçim çalışmasının startını Genel Maden İşçileri Sendikası’ndan başlatmak nasip oldu. Bir maden işçisinin çocuğu olarak, hatta dedesi, büyük dedesi madenci olan, halen kardeşi maden işçisi olan bir kişi olarak CHP’den Zonguldak’ta birinci sıra milletvekili adayı gösterilmekten dolayı çok büyük bir onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ve maden işçisine layık olmaya çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.Önümüzdeki süreçte de her zaman için Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) ayağa kalkması noktasında, işçi açıklarının giderilmesi noktasında, iş kazalarının önlenmesi noktasında, örgütlü toplum-emekçi yığınlarının milli gelirden daha fazla pay alması noktasında her türlü gayreti göstereceğimi şimdiden burada, sizlerin huzurunda tüm Zonguldak’a, tüm Türkiye’ye söz verdiğimi bir kez daha ifade etmek istiyorum.

GMİS Genel Başkanımız Sayın Ahmet Demirci ve yönetim kurulu üyelerinin tamamına teşekkürlerimi sunuyorum.
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek,Sayın vekilimiz 3 yıllık görev süresi boyunca her zaman bizim yanımızda yer aldı. Bir sorunumuz olduğunda ilk önce koşan arkadaşlarımızdan, vekillerimizden biri oldu.

Biz maden işçileri olarak kendilerine başarılar diliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da bizim arkamızda, bizim yanımızda, Zonguldak’ın yanında olacağını biliyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER