SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ’DE CEVAP BEKLEYEN SORULAR?

İYİ PARTİ’DE CEVAP BEKLEYEN SORULAR?
Bu haber 24 Mayıs 2018 - 22:49 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

24 Haziran’da yapılacak milletvekili erken genel seçimleri öncesinde, 21 Mayıs’ta adaylar belirlenerek ve Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilen milletvekili aday listesine çok sayıda İYİ Parti teşkilatları tepki gösteriyor.
özellikle Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı İzmirli Aydın Tümen’in neden Zonguldak listesine yazıldığı ve hakkı olanların neden yazılmadığı sorusuna henüz yanıt alınamadı.

İŞTE İYİ PARTİ’DE YANIT BEKLENEN SORULARDAN BAZILARI?

İYİ Parti’yi Zonguldak’ta kuran, tüm il ve ilçe teşkilatlarını oluşturan İl Başkanı Ragıp Bayraktar’a bu entrikaları kimler yaptı?
Ragıp Bayraktar’ın milletvekilliği sıralamasını kimler engelledi?
Ragıp Bayraktar’ın koltuğunda gözü olanlar kimlerdi ve Danışmanım dediği kişi kimdi?
Bayraktar’ın Danışmanım dediği kişi listeye girdi, o giremedi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in söz vermesine rağmen listeye girdikten sonra liste nasıl değişti ve bu listeyi kimler engelledi?
İYİ Parti’de yaşanan bu olaydan sonra birçok il ve ilçe yöneticileri istifaya hazırlanıyor ve istifa dilekçelerinin ceplerinde olduğu söyleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER