SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SEÇİM KAMPANYASI DESTEĞİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SEÇİM KAMPANYASI DESTEĞİ
Bu haber 31 Mayıs 2018 - 12:41 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

Türkiye genelinde başlatılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bağış kampanyasına Zonguldak’tan çok sayıda AK Parti üyesi Ziraat Bankası’na giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın banka hesabına bağışta bulundular.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa çağlayan’ın yanı sıra çok sayıda AK Parti yöneticisi ve üyeler banka önünde uzun kuyruk oluşturarak bağışta bulundular.
AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptığı açıklamada, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün 81 il de aynı anda bugün ve yarın olmak üzere kampanyaya destek için arkadaşlarımıza beraber geldik. Bugün Ziraat Bankası’nda Cumhurbaşkanımızın hesabına arkadaşlarımız bağış yapacağız. Türkiye’de bütün şehirlerde aynı anda başlıyor ve aynı şekilde Cuma günü de yapılacak. Kampanyamıza destek veren tüm Zonguldak halkına teşekkür ediyorum dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER