SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TTK’YA BİN 500 İŞÇİ ALINACAK

TTK’YA BİN 500 İŞÇİ ALINACAK
Bu haber 06 Haziran 2018 - 12:08 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve milletvekili erken genel seçimleri kapsamında 5 Haziran Salı günü Zonguldak’a geldi.
Madenci Anıtı’nda Zonguldaklılara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 yılda Zonguldak’a 18 katrilyonluk yatırım yaptıklarını söyledi.

Madenci Anıtı’nda coşkulu bir kalabalığa seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına, “Alın terinin şehri, karaelmasın şehri, demokrasinin şehri, milli iradenin şehri Zonguldak, sizleri gönülden selamlıyorum. Biz de size yandık Zonguldak. Sizin şu coşkunuza, muhabbetinize yandık.

Bizi Allah için karşılıksız sevmenize yandık. En zor zamanlarımızda yanımızda olmanıza yandık. Ak saçlıların seher vakti ettiği dualara yandık. Ak davayı sahiplenen kadınlarımızın gayretine yandık. ülkeyi emanet edeceğimiz gençlerimize yandık. Zonguldak’ın yüreği temiz, yiğit, mert insanlarına yandık. Emeğinizle, alın terinizle yerin metrelerce altında kazma sallayarak ülkemizi büyütmenize yandık. Aramıza hiç kimsenin girmesine izin vermedik. Birilerinin sevdamıza kara çalmasına izin vermedik. Zonguldak bizi nasıl Allah için sevdiyse, bizde sizi karşılıksız sevdik. İnşallah yeni dönemde aramıza girmesine müsaade etmeyeceğiz. El ele, omuz omuza vererek inşallah Türkiye’yi hedefleriyle buluşturacağız. Bu meydan bana Zonguldak’ın kararlılığını gösteriyor. Zonguldak kararlı mıyız?24 Haziran’a hazır mıyız?” diyerek başladı.

24 HAZİRAN’DA DESTAN YAZMAYA HAZIR MIYIZ?

24 Haziran’da Zonguldak’ın destan yazmaya hazır olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,Maşallah, bu meydan bana 24 Haziran’da destan yazmaya hazır bir Zonguldak olduğunu gösteriyor. Bu meydan bana aydınlık bir geleceğin müjdesini eriyor. Zonguldak, irade, erdem ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırıyor muyuz? 24 Haziran’da güçlü Meclis için Cumhurbaşkanlığında şahsımı,

Mecliste AK Parti’yi desteklemeye hazır mıyız? Rabbim; ülkemiz, milletimizin için, evininin iaşesi için canlarını dişine takan madencilerimizi korusun. Maden kazalarında ebediyete uğurladığımız tüm madenci kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum, ailelerine, eşlerine ve yetimlerine sabırlar diyorum. Zonguldak, hep şehitler diyarı olmuştur. Zonguldaklı aslanlar, dün olduğu gibi bugün de Zonguldak’ın istikbali ve istiklali için en saflarda yer almıştır. Afrin ve El-Bab harekatlarında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah rahmet eylesin. Biz tüm başarılı terör operasyonlarını Bay Kemal’e rağmen yaptık dedi.

ARTIK TERöRüN KAPIMIZA DAYANMASINI BEKLEMİYORUZ

Ülke sınırları içinde ve dışında yüzlerce teröristi millet için tehdit olmaktan çıkarttıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörü Türkiye’nin gündeminden tamamen kaldırmakta kararlı olduklarını ifade etti.Bir zamanlar olduğu gibi, artık terörün kapımıza dayanmasını beklemiyoruz, terör bize gelmeden biz onun kaynağına gidiyoruz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: Şu anda, Suriye’de, Afrin’de, Cerablus’ta, şimdi de Kuzey Irak’ta, gerekirse Sincar’a gideceğiz, Sincar’a da gereğini yapacağız. 34 yıldır milletimize musallat edilen bu yılanın kafasını adım adım kopartıyoruz. Kendilerini güvende hissettikleri ne kadar dağ, taş, tepe, şehir, kamp varsa, hepsini de onların başına geçireceğiz. Afrin’den sonra diğer terör bataklıklarını da kurutmak için gereken adımları atmaya başladık. 34 yıldır bu milletin evlatlarını katletmenin bedelini elebaşları olmak üzere tüm teröristlere ödeteceğiz, tamam. Şehitlerimizin, gazilerimizin kanları yerde kalmayacak

BİZİM TERöRLE MüCADELE KONUSUNDA KARARLILIĞIMIZ BİRİLERİNİN UYKUSUNU KAÇIRIYOR

Konuşmasında, Bizim terörle mücadele konusunda kararlığımız nasıl Kandil’deki, Pensilvanya’daki alçakların uykusunu kaçırıyorsa, emin olun burada da birilerinin uykusunu kaçırıyor ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin terörü ininde vurmasından içeride bazılarının en az teröristler kadar rahatsız olduğuna işaret etti. Devletin yurt içinde ve yurt dışında FETö’ye göz açtırmamasından en az FETö’cüler kadar onların siyasetteki piyonlarının şikayet ettiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bizim FETö’cüleri paketleyip yargıya teslim etmemizden en az o alçaklar kadar buradaki uzantılarının da ödü kopuyor. Kimi zaman bu hazımsızlıklarını alenen ifşa ediyorlar, kimi zaman da FETö ve PKK ile ön safta mücadele eden isimlere saldırarak örtülü bir operasyon sürdürüyorlar. Muhalefetin adayının yaptıkları işte bunun en açık örneğidir” diye konuştu.

ZONGULDAK’A YAPILAN YATIRIMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak’ta 16 yılda yapılan yatırımlar konusunda da şunları söyledi: Eğitimde bin 652 adet yeni derslik inşa ederek 50-60 kişilik sınıflara son verdik. Yükseköğrenimde 6 bin 650 kişi kapasiteli yurtları üniversite gençliğimizin hizmetine sunduk. Sağlık alanında çok büyük bir devrim gerçekleştirdik. Zonguldak’a dukuzu hastaneden oluşan toplam 17 sağlık tesisi yaptık. 400 yataklı Ereğli Devlet Hastanesi, Zonguldak Kadın Doğum ve çocuk Hastalıkları Hastanesi ve 100 yataklı Devrek Devlet Hastanesi bunlardan sadece bazıları. 400 yataklı Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesiyle birlikte 4 sağlık tesisimizin inşası sürüyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Zonguldak’ta 4 bin 715 konut projesini hayat geçirildiğini, 22 kilometre olan bölünmüş yol uzunluğunu 186 kilometreye çıkarıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Filyos Limanı alt yapı inşaatında yarıya geldik. Türkiye’nin üçüncü büyük limanı olacak Filyos Limanı projesiyle Batı Karadeniz’de kuzey-güney aksında kombine taşımacılık hizmeti verilecek bir tesise kavuşuyoruz. Zonguldak şehir merkezinin içme suyu ihtiyacını karşılamak için, Zonguldak içme suyu tüneli ve kanalını inşa ederek şehir merkezine içme suyu temin ettik. Zonguldaklı çiftçilerimize toplamda 400 trilyon tutarında tarımsal destek verdik. Son 16 yılda İŞKUR kanalıyla 35 bin Zonguldaklı kardeşimiz işe yerleştirildi. Zonguldak’a verdiğimiz 660 trilyon lira tutarındaki teşviklerden toplam 219 bin işverenimiz ve sigortalımız yararlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TTK’YA İŞçİ ALIMI MüJDESİ

Tüm Zonguldaklıların merakla beklediği TTK konusunda müjdeyi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bu yılsonuna kadar TTK’ ya bin kişi alacağız. önümüzdeki yıl 500 kişi ilavemiz olacak. Toplam bin 500 kişi TTK’ ya alacağız. Şimdi mekanize sisteme geçtiğimiz için bunlar 5-6-7 sistemi yeniden olacak. Bugün gelirken elimiz boş gelmedik. ülkemizde farklı bölgelerde millet bahçeleri kazandırdık. Burada neresi millet bahçesi olur? TTK’ ya ait hazineye devredilmiş 100+50dönümlük bir arazi var. Orayı ;Millet Bahçesi’ne dönüştüreceğiz. Denizin kenarında böyle bir millet bahçesinde çocuklarınızla beraber yatın yuvarlanın. Zonguldak’a da bu yakışır. Verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAYLARI TANITTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının sonunda AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Polat Türkmen, Ahmet çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk’u tanıtarak 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

ERDOĞAN’A SEVGİ SELİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingin ardından partisinin seçim bürosuna kadar vatandaşların sevgi gösterisi eşliğinde yürüyerek Gazipaşa Caddesi’nden AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yanına kadar yürüdü. Vatandaşlara hediye veren Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Dedeman Otel’deki iftar yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iftar yemeğinden sonra Ereğli’ye hareket ederek, Ereğli’de binlerce vatandaşa hitap etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER