SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİLLETVEKİLİ ADAYI TÜRKMEN DEVREK’TEYDİ

MİLLETVEKİLİ ADAYI TÜRKMEN DEVREK’TEYDİ
Bu haber 07 Haziran 2018 - 17:58 'de eklendi ve 278 views kez görüntülendi.

AK Parti Milletvekili Adayı Polat Türkmen seçim çalışmalarını Devrek’te sürdürdü. Devrek’te vatandaş ve esnafla buluşan Türkmen, Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’ye güç katacağını belitirken parlamenter sistemin yürümediğini söyledi.

“DüNYA İLE REKABET ETMEK ZORUNDAYIZ”

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Türkmen, çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile birikte çanakçıklar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezai çanakçı’yı ziyaret ederek desteklerini istedi. Burada fabrika çalışanlarınada seslenen Türkmen, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye’nin daha hızlı adımlar atarak dünyayla rekabet edebileceğini söyledi. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti’nin güçlü çıkması gerektigini ifade eden Türkmen,”Bu sistem artık yürümüyor. Artık biz dünya ile rekabet etmek zorundayız. Biz dünya ile rekabet ederken de hızlı adımlar atmak zorundayız. Araba gibi patinaj çekip teker yıpratmayacağız.” dedi.

“GAYRET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Konuşmasında dertlerinin makam mevki olmadığını ifade eden Türkmen, “Bölgemizde neler yapabiliriz? Biz yarın biri bize ‘Allah razı olsun böyle insanlarda geldi geçti.’ diye böyle bir hoş seda nasıl bırakabiliriz? Onunla dertlenen insanlarız. Böyle olmaya hep gayret ettik. Bundan sonra da gayret etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIĞI ZİYARET ETTİ, İFTİRARA KATILDI

Türkmen, buranın ardından Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Devrek Kaymakamı Mehmet Uslu’yu ziyarette bulundu. Semerci ve Uslu’yla bölge hakkında sohbet eden Türkmen, belediye ve kaymakamlık binasını gezerek çalışanların elini sıktı. Daha sonra Devrek Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Türkmen, Devrek’e bağlı mahalle ve köy muhtarlarıyla sohbet etti. Son olarakTürkmen Devrek Ticaret ve Sanayi Odasını’da ziyaret ettikten sonra Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen iftara katıldı. Burada herkese hayırlı razamanlar dileyen gelecek olan Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER