SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Tecrübeli Pasör Meral Uğur Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu nda

Bozüyük’ü Voleybol Bayanlar 2. Liginde başarı ile temsil eden Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü transferde hız kesmiyor.

Tecrübeli Pasör Meral Uğur Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu nda
Bu haber 09 Haziran 2018 - 23:22 'de eklendi ve 344 views kez görüntülendi.

Bozüyük’ü Voleybol Bayanlar 2. Liginde başarı ile temsil eden Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübü transferde hız kesmiyor. Geçtiğimiz sezon 1. Lig ekiplerinden Bartın Polisgücü’nde forma giyen tecrübeli pasör Meral Uğur önümüzdeki sezon Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu forması giyecek.

1993 doğumlu tecrübeli pasör daha önce; Anadolu Üniversitesi, Trabzon İdmanocağı, Seramiksan, Bolu Belediyespor, Yeşil Bayramiç ve son olarak Bartın Polisgücü formaları giydi. Transferi hakkında konuşan Meral Uğur, “Aslen Eskişehirliyim ve Bozüyük’te ikamet eden birçok aile dostumuz var. Dolayısıyla kendimi yuvaya dönmüş gibi hissediyorum. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Tek hedefimiz taraftarımızın desteği ile 1. Lige yükselmek” dedi. – BİLECİK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER