SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EREĞLİ “HAMDİ AYAN” DİYOR

EREĞLİ “HAMDİ AYAN” DİYOR
Bu haber 19 Haziran 2018 - 17:16 'de eklendi ve 261 views kez görüntülendi.

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri dolayısıyla seçim çalışmalarını tam süratle devam eden MHP Zonguldak Milletvekili Hamdi Ayan, Kdz. Ereğli ilçesinde adeta milletvekili olarak karşılanıyor. Vatandaşlar her gördüğü yerde Ayan’a; “Diğer vekillerden fayda göremedik, bu sefer kararımız sensin” diye kendisine ilgi ve alaka gösterdiler.

  1. Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, Kdz. Ereğli ilçesinde İl Başkanı Metin Soydaş, İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, 2. Sıra adayı Abdullah Bekar, 3.Sıra adayı Fehmi Nuhoğlu ve partililerin katılımıyla ilçenin şehir merkezi olan Bozhane, Yalı ve sahil şeridinde 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Ayan, Zonguldak için yazmış olduğu 10 maddelik kurtuluş reçetesini vatandaşlara aktardı. Milletvekili Ayan’a ilgi gösteren çok sayıda vatandaşlar kendisine destek vereceklerini belirttiler. Bazı vatandaşlar ise Zonguldak için masaya vurmayan ve çalışmayan vekillerden şikayetçi olduklarını belirtirken, Ayan’a; “Bu sefer Zonguldak’ı kurtaracak olan adayımız sensin, bizler sizden yana oy kullanacağız. Bizi en iyi şekilde siz temsil edeceksiniz, çıktığınız yolda başarılar diliyoruz” dediler.

MHP Milletvekili Adayı Ayan ve diğer adaylar vatandaşların elini sıkarak kendilerine destek çıkılması ve Ankara’da Zonguldak’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER