SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HEYECAN DORUKTA

HEYECAN DORUKTA
Bu haber 19 Haziran 2018 - 17:06 'de eklendi ve 597 views kez görüntülendi.

24 Haziran Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili erken genel seçimlerine 4 gün kala heyecan dorukta.

Siyasi partiler ve milletvekilleri adayları 24 saati çok iyi değerlendirerek, uykusuz, yorgunluk hissetmeden seçimi kazanmak için var güçleriyle çalışıyor.

Türkiye genelinde 24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Parlamento seçimlerinde yurt içinde ve yurt dışında toplam 59 milyon 369 bin 960 seçmenin oy kullanacağı belirtildi. Zonguldak’ta ise toplam 446.863 kişi oy kullanırken, bin 505 sandıkta oy kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı için yarışacak adaylar;  AK Parti, MHP ve BBP’nin oluşturduğu Cumhur ittifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP adayı Muharrem İnce, İYİ Parti adayı Meral Akşener, SP adayı Temel Karamollaoğlu, Vatan Partisi adayı Doğu Perinçek ile HDP adayı Selahattin Demirtaş yarışacak.

Cumhur ittifakı ile milletvekili seçimlerine girecek olan AK Parti, MHP ve BBP ile Millet ittifakı adı altında seçime girecek olan CHP, İYİ Parti, SP’nin dışında kendi partileri adına seçime girecek olan HDP, HÜDA Par ve Vatan Partisi seçimi kazanmak için kıyasıya yarışıyorlar.

Türkiye genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da gerek Cumhurbaşkanlığı için gerekse milletvekilliği için adaylar projelerini anlatıyorlar.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Züleyha Arıman, Burhan Onuk.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, Umut Başoğlu

Merve Kır, Çiğdem Şekerci

MHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Hamdi Ayan, Abdullah Bekar, Fehmi Nuhoğlu, Taner Kayı, Sebil Sümeyye Bıyıklı.

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Burak Erol, Gökhan Göktaş, Mehmet Yaman, Engin Zeren,  Yavuz Süleyman Küş.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Aydın Tümen, Mehmet Batu Müftüoğlu, Fehime Çakır, Hava Çiçek

Mustafa Adil Özkan

VATAN PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: Savaş Oruç, İsmail Cihat İçelliler, Umut Kaptan, Şerafettin Kiren, Perihan Özhim.

24 Haziran  seçimlerine 4 gün kala ittifak dışı partiler hariç AK Parti, MHP, BBP, CHP, İYİ Parti ve SP’de heyecan tavan yaparken, mutlak seçimi kazanmak için önemli projeler de anlatılıyor.

Seçimlere sayılı günler kala Zonguldak’ta seçmenler kararını verirken, yüzde 10 civarında kararsız seçmen olduğu ve bunların da son güne kadar karar verip sandığa gitmeleri bekleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER