SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MİTHATPAŞA’DAN AK PARTİ’YE COŞKULU KARŞILAMA

MİTHATPAŞA’DAN AK PARTİ’YE COŞKULU KARŞILAMA
Bu haber 19 Haziran 2018 - 17:10 'de eklendi ve 296 views kez görüntülendi.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili erken genel seçimlerine sayılı günler kala, siyasi partiler ve milletvekili adayları gece gündüz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İktidar partisi AK Parti milletvekili adayları da “durmak yok yola devam” sloganıyla başlattığı seçim çalışmalarına köy ve mahallelerde devam ediyor.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan ile milletvekili adayları Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk önceki akşam Mithatpaşa Mahallesi’ne giderek vatandaşlardan destek istediler

Mithatpaşa Mahallesi’nde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti milletvekili adayları Hamdi Uçar, Züleyha Arıman ve Burhan Onuk’a sevgi gösterisinde bulunup, konfetilerle karşılandılar.

Yaklaşık bir aydan beri seçim gezilerini aralıksız sürdürdüklerini ifade eden AK Parti milletvekili adayı Hamdi Uçar, “Yaklaşık 30 gündür meydanlardayız. Gittiğimiz her yerde partimizin ilk kurulduğu gün gibi heyecan ve coşkuyla karşılanıyoruz. Zonguldak’ta 24 Haziran’dan sonra yeni bir dönem başlıyor. Cumhurbaşkanımız Zonguldak a çok güzel müjdeler verdi. TTK’ya bin 500 işçi alınacak” diyerek Zonguldak’ın diğer sorunlarının çözümü konusunda da gayret göstereceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER