SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

Başkan’ı eleştirdi, dayak yemediği kaldı

Başkan’ı eleştirdi, dayak yemediği kaldı
Bu haber 21 Haziran 2018 - 13:10 'de eklendi ve 274 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in sosyal medyadaki bayram ile ilgili paylaşımının altına eleştiri yapan genç, makamına çağırarak azarladığını ileri sürdü.İddiaya göre; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ramazan Bayramı dolayısı ile sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Kamu’da güvenlik görevlisi olarak çalışan ve AK Parti Gençlik kolları yönetiminde görev yapan 24 yaşındaki Emre A., paylaşımın altına yaptığı yorumda oturduğu Karaelmas Mahallesi’ndeki yolların bozuk olduğunu ifade ederek, ‘Bizde sevgi, huzur, keyif hiçbir şey bırakmadın. Senden sadece yol istedik, hep yama yaptırdın. Yollar yine bozuldu başkanım, bunca sene hiçbir şey yapmadan oturdun o koltukta. Ama bu dünyada da öteki dünyada da boynuzsuz keçinin hakkı boynuzlu keçide kalmaz. Hayırlı bayramlar” şeklinde yorum yazdı.

Bir kamu kurumun’da çalışan Emre A.’yı kurum yetkilisini arayarak görüşmek istediğini belirten Akdemir, iddiaya göre Emre A., ile makamında görüştü. Akdemir’in kendisini içeri attırmakla tehdit ettiğini ileri süren Emre A., “Başkan Muharrem Akdemir, sosyal medya’da yaptığım yorumun ardından kurum yetkilileri ile görüşerek beni makamına davet etmiş. Ben de gittim. Neresi bozuk mahalle yollarının dedi, ben de kendisine neresi doğru ki başkanım dedim. Biraz konuştuk. Daha sonra da bayram mesajının altına yapmış olduğum yorumdan bahsetti. ‘O keçi kelimesi ne demek?’ diye sordu. Ben de kendisine o kelime değil bir hadis başkanım dedim. Başkan Akdemir bana, ‘Senin yaptığın terbiyesizlik, terbiyesizsin. Bak ben nasıl seni buldum, seni nasıl buraya getirttim. Ben çok kişiyi içeri attırdım. Ama seni affediyorum’ gibi tehditkâr konuşmayla bana hitap etti. Mahallemizin yollarının bozuk olduğunu ve yolların yapılması için yorum yaptığımı anlattım. Bana AK Parti’li olduğumu ve bunu bildiğini saygı duyduğunu söyledi. Ben istediğim kişiyi nerede olursa olsun ayağıma getirtirim dedi. Üstü kapalı beni tehdit etti, odada 2 kişi daha vardı. Bir dayak yemediğim kaldı orada. Bana yanıma gelip burada konuşsana bunları dedi. Ben de kendisine bir bayanın belediyeye geldiğini ve neredeyse dayak yiyeceğim dediğini bir haberlerde gördüğümü söyledim. İnsan gelmeye korkuyor dedim. Başkan Akdemir, biz geleni hep dinliyoruz, kesinlikle böyle bir şey olmaz dedi. Ben daha sonra makamdan ayrıldım” ifadelerini kullandı.

emre alcan

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER