SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’

‘HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’
Bu haber 03 Temmuz 2018 - 16:57 'de eklendi ve 282 views kez görüntülendi.

24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar dün beraberinde AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Partili Belediye Başkanları, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili ile Zonguldak Adliye binasındaki İl Seçim Kurulu’na gelerek,  İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Huriye Gülen’den mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan AK Parti Zonguldak milletvekilleri Türkmen, Çolakoğlu ve Uçar, bugün Meclis’te kayıtlarını yaptırıp daha sonra 8 Temmuz’da yemin ederek resmen görevlerine başlayacaklarını belirterek, Zonguldak’ın sorunlarının çözümü için hep birlikte gayret edeceklerini vurguladılar.

TOSUN: HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Milletvekillerinin mazbata töreninde ilk konuşan AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, seçim süreci ve alınan sonucu değerlendirerek, “Sayın vekillerimizle beraber 24 Haziran’da yapılan seçimler neticesinde 3 vekilimizle mazbataları İl Seçim Kurulu’ndan aldık. Öncelikle kıymetli vekillerimi tebrik ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum. Tabi bir aya yakın bir seçim süreci yaşadık hep beraber gece gündük çalıştık ve haklı olarak da vekillerimizi Meclis’e göndermiş bulunuyoruz. Bugün itibariyle mazbatalarını aldılar inşallah Çarşamba günü Ankara’da kayıtlarını yaptıracağız ve resmen görevlerine başlamış olacaklar. Ben tekrar kendilerini bundan sonraki milletvekilliği yaşamlarında kendilerine başarılar diliyorum, hayırlı olmasını diliyorum Zonguldak’ımıza Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

UÇAR:  ZONGULDAK HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

AK Parti 3. Sıra Milletvekili Hamdi Uçar da yaptığı konuşmada, “Biz de bugün il Seçim Kurulu’ndan mazbatalarımızı aldık. 24 Haziran seçimleri sonrasında önemli bir süreci tamamlamış olduk, ifade ettikleri gibi yeni bir dönem başlıyor şehrimizde, seçilen bütün milletvekili arkadaşlarımızla birlikte şehrimize, ülkemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımızı ifade etmek istiyorum. Ayrıca seçim sathı mahalline girildiğinden bugüne kadar teşkilat mensubu arkadaşlarımızın sahada, meydanlarda çalışmasından dolayı ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca Zonguldak halkımızın da 24 Haziran seçimlerinde partimize ve Sayın cumhurbaşkanımıza göstermiş olduğu teveccühten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz onlara layık olmaya çalışacağımızdan şüpheleri olmasın diyorum. Bütün hemşerilerimize saygılar sunuyorum” şeklinde ifade etti.

ÇOLAKOĞLU: ZONGULDAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu  ise“Öncelikli olarak Zonguldak halkına çok teşekkür ediyorum, bizlere verdiği desteklerden dolayı, Biz de hem il Başkanımız, hem milletvekillerimizle beraber Zonguldak için elimizden geleni Ankara’da yapmak için büyük gayret sarf edeceğiz. İnşallah güzel bir dönem olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin de ilk milletvekili olmak da bizler için ayrıca bir onur, gurur.  Bu süreci de çok iyi değerlendireceğimizi hem Cumhurbaşkanımız, hem hükümetimiz, hem de milletvekillerimizle beraber umut ediyoruz, inşallah çok güzel şeyleri hep beraber Zonguldak için başaracağız, ben tekrar hem il başkanıma, hem ilçe teşkilatlarıma bütün çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah güzel günler Zonguldak’ı bekliyor.”

TÜRKMEN:  HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Milletvekili Polat Türkmen, ortak akalı önceleyeceklerini belirterek, “24 Haziran seçimlerinin göstergesi olarak teşkilatlarımızla beraber il Başkanımız, milletvekillerimiz ve sizlerle birlikte seçim kurulundan mazbatalarımızı aldık. Bundan sonraki süreçte Çarşamba günü kayıtlarımızı yaptıracağız, 8‘inde yemin törenini yapıp ondan sonra çalışmaya başlayacağız. Her zaman söylediğimiz gibi Zonguldak halkımıza müteşekkiriz. Onların helal oylarını alın teriyle beraber onlara hizmete döndürmek için elimizden gelen çabayı arkadaşlarımızla birlikte göstereceğiz. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz hem gerçekten Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri yüksek bir oyla teveccühü milletvekili arkadaşlarımıza ve bizlere gösterdikleri teveccühe teşekkür ediyoruz. Buna layık olmak için elimizden gelen bütün gayreti hükümetimizle beraber yapacağız ortak aklı kullanmayı önceleyeceğiz Zonguldak’ta. Herkes kendine göre bir akıl ve ‘en önemlisi benim ki’ demeyecek. Hep birlikte başaracağız bütün düşüncemiz budur nefsimizi aşağıya, aklımızı öne alacağız. Bundan sonraki dönem budur çünkü dünya ile yarışacağız. Bu seçimler gerçekten önemli seçimlerdir farklı seçimlerdir ve Zonguldak halkı, milletimiz, hemşerilerimiz bunun çok farkına vardı doğru vardı ve gereken desteği de verdi. Onlara minnet ve şükran borcumuz var. Onu inşallah ödeyeceğiz arkadaşlarımız ve milletvekillerimizle beraber bu zaferin milletin zaferi olduğunu söylüyorum hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER