SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MEŞELİ: ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETİYORUZ

MEŞELİ: ARAÇ FİLOMUZU GENİŞLETİYORUZ
Bu haber 05 Temmuz 2018 - 11:53 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, çalışmalar hakkında da açıklamada bulundu.

Soğuksu’daki tadilatı devam eden PTT Başmüdürlüğü binasının tadilatının devam ettiğini Eylül veya Ekim aylarında yeniden hizmete açılacağını söyleyen Meşeli, Westa Life AVM’de açılan PTT şubesinin her gün sabah saat 10.00 ile gece 22.00 ve Cumartesi-Pazar günleri de hizmet verdiğini hatırlatarak Kozlu Fatih sitesine de bir şube açacaklarını kaydederek, PTT matiklerin 7/24 saat hizmet verdiğini söyledi.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Zonguldak PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli, yaptığı açıklamada şunları belirtti.

“Zonguldak PTT Başmüdürlüğü olarak, Genel Müdürlüğü’müzün koyduğu 2023 hedeflerine ulaşma noktasında bütün hızımızla çalışmalarımız devam etmektedir.

Zonguldak ölçeğimizde bina sıkıntımız yok.  Şu anda bilindiği gibi Soğuksu’daki PTT Başmüdürlüğü binamızın tadilatı bitmek üzere, son 1-2 aylık bir işi kaldı. İnşallah tadilat bittiğinde birinci katına yeni kurulan Dağıtım Müdürlüğü’müzü taşıyacağız, üst katlara da Başmüdürlük birimlerimizi taşıyacağız. 2018’in Eylül, Ekim ayından sonra da Soğuksu’daki binamızda hizmetlerimize devam edeceğiz. Ereğli’deki binamız yapılmakta müteahhit firmadan dolayı bir aksamalar oldu onu da Genel Müdürlüğümüz değerlendirme yapıyor ona da bir çözüm üretilecek. Şube işyerleri sayımızı artırdık, şu anda 19 tane şubemiz var. Son zamanlarda WestaLife AVM’ye bir şube açtık. Sabah 10.00’dan gece 22.00’ye kadar Cumartesi ve Pazar günleri de dahil açık. Bu konuda özellikle Zonguldaklıların bu konuyu bilmesini istiyorum çünkü saat 17.00’den sonra PTT kapandı gibi bir endişenin içinde oluyorlar.  Bunun yanında inşallah Kozlu Fatih Sitesine bir şube açacağız onay geldi yer kiralamasını da yaptık, cami derneğinin altındaki dükkanlardan birisi ile kiralama aşamasındayız onu da Eylül, Ekim ayında faaliyete geçireceğiz.

Bilindiği üzere PTT 5 bin personel alacak, bunun yazılı sınavı da 12 Ağustos’ta yapılacak. Yazılı sınav sonucunda da gerekli güvenlik soruşturmaları yapıldıktan sonra da personel takviyesi de olacak 36 personel alınacak buraya 20’si memur, 16 tanesi postacı bunlarla birlikte Zonguldak’ımıza PTT hizmetlerimiz hiçbir şekilde aksamaya sebebiyet vermeyecek şekilde devam edecek.

Ayrıca PTT’mizin PTTmatiklerimiz var. PTTmatiklerde 7/24 saat PTT hizmetleri verilmesi noktasında faaliyetlerini sürdürüyor, bu sayı 21 iken şu anda 28. PTTmatiği faaliyete geçirmekteyiz. 2 lokasyon içinde Ereğli’de araştırmalarımız var. Oradakini de kurduktan sonra 30’a yakın bir PTTmatiğimiz olacak. Ayrıca biliyorsunuz mobil aracımız mevcut, mobil aracımız da PTT şubesi açamadığımız ancak PTT işyeri hizmetine ihtiyaç duyulan yerlerde değerlendiriyoruz.   Özellikle Elvanpazarcık, Türkali gibi yerlerde görevlendirmek suretiyle hizmetlerine sunuyoruz. Olası etkinliklerde ihtiyaç duyulması halinde veya hizmetin kesilmesi noktasında mobil aracımız hizmete açık.

Bir ay önce PTT Genel Müdürlüğümüz filo araç kapsamında 2 839 tane araç kiralama suretiyle tüm araçlarımızı Türkiye bazında yeniledi. Bu bağlamda da bize de 26 tane araç geldi. Araçlarımızın hepsini yeniliyoruz şu anda araçlarımız da hizmete hazır aşamasındayız.  Bunlarla birlikte araçlarımızda çok yönlü hizmete özel hizmet sunumu şeklinde. Bunun da faydası şu olacak hem arabalarımızın yeni olması hem de hizmete daha aktivasyon şeklinde hazır olması araç filomuzu da hem genişletmiş oluyoruz, hem de yenilenmiş sıfır arabalarla Zonguldak halkımıza PTT hizmetlerini en iyi şekilde vermek arzumuzu güçlendiriyoruz ve gayretimiz bu noktadadır” diyerek Zonguldak PTT Başmüdürlüğü olarak çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER