SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“ATTIKLARI HER ADIMIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

“ATTIKLARI HER ADIMIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Bu haber 12 Temmuz 2018 - 16:51 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak milletvekili adayı Hamdi Ayan, Müdür ve müdür yardımcılığı atamaları ve İşkur tarafından işe alımlarda MHP’ye kontenjan tanınmadığını belirterek, AK Parti’yi uyardı.
“Bu saatten sonra attıkları her adımın takipçisi olacaklarını belirten Ayan, “Muhterem Basın Mensuplarımız Hepinizin Malumu olduğu üzere Cumhur İttifakı Partimizin firesiz desteği ile başarılı olmuştur.Türkiye Genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da şahsımıza seçmenlerimizin verdiği oy desteği ittifaka da verilmiştir. Daha Bismillah demeden AKP Zonguldak yöneticileri Müdür ve Müdür yardımcılıklarında yapılan mülakatlarda bize yakın olan arkadaşlarımıza düşük puanlar vererek elemişlerdir yetmezmiş gibi bugün açıklanan İş kur alımlarını nasıl yaptıklarını anlaya bilmiş değiliz. Bu saatten sonra attıkları her adımın takipçisi olup kamu oyunun bilgilerine sunacağımın bilinmesini arz ederim” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER