SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AYGÜN: BİZ DE GÖREV İSTENMEZ VERİLİR

AYGÜN: BİZ DE GÖREV İSTENMEZ VERİLİR
Bu haber 12 Temmuz 2018 - 11:20 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, yapılacak olan yerel seçimlerde Kilimli’de aday adayı olacağı konusunda çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.
Adaylığı konusunda aç ık kapı bırakan Aygün, “Ben Zonguldak Türk Kızılay’ı şube başkanıyım ve partiler üsttü bir konumdayım bu makam tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta ve uzaklıkta olmak zorundadır. Benim adaylıkla ilgili şu ana kadar hiçbir söylemim de beklentim olmamıştır. Lakin bugüne kadar aldığım tüm görevleri laikiyle toplum hizmetti adına yerine getirdiğimizden dolayı hakkımızda bir takım yakıştırmalar yapılmıştır. Aday adaylığı bana Laik görenlere teşekkür ederiz.
Dünden bugüne kadar değer verdiğim Kilimlimize mevki makamlar hariç bugün olduğu gibi makam mevki ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. 40 yılı aşkın siyasi yaşamımızda bu süreçlerin nasıl olduğunu iyi biliriz bölgemizdeki teşkilat mensuplarının il başkanımızın ve bölgemizin abisi milletvekilimiz Polat Türkmen’in ülkemizin medarı iftarı daha önceki açıklamalarımda bulunduğum “Ömrümden 15 gün alsın Cumhurbaşkanımıza versin dediğim” Dünya manzumlarının ve Müslümanlarının tek lideri Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanın 7/24 emrinde olduğumuzu beyan ederiz. Biz de görev istenmez verilir verilirse seve seve kendi doğduğum büyüdüm yere hizmet etmekte geri kalmam. Sevgi ve saygıyla kamu oyuna duyurulur.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER