SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“15 TEMMUZ MİLLİ İRADE FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI

“15 TEMMUZ MİLLİ İRADE FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI
Bu haber 13 Temmuz 2018 - 15:24 'de eklendi ve 95 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valiliği ve Türkiye Gençlik Vakfı’nın katkılarıyla “15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf Sergisi” Zonguldak Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde açıldı.
Açılışa; Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Vali Yardımcısı Nevzat Taşdan, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Ayhan Kafalı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, CHP İl Başkan vekili Hakkı Güney, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Arıman, Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Özcan Gedikli, Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Daire müdürleri, Kumu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
“15 Temmuz Milli İrade Fotoğraf Sergisi” nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, Vali Ahmet Çınar ve beraberindekiler sergiyi gezerek fotoğraflar incelendi.
Türkiye ve Türk milletini Allah’ın izniyle hiçbir şeyin durduramayacağını ve Türkiye’nin büyük adımlarla devleşerek yürümeye devam edeceğini belirten Vali Ahmet Çınar, “Çok fazla bedellerle büyük kahramanlıklar, büyük zaferler büyük bayramlarla bize armağan edilmiş oluyor” dedi. Sergi 15 Temmuz Pazar gününe kadar açık kalacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER