SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS HAMDİ UÇAR’I KUTLADI

GMİS HAMDİ UÇAR’I KUTLADI
Bu haber 17 Temmuz 2018 - 16:41 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Genel Başkanı Ahmet Demirci ve yönetim kurulu üyeleri 24 Haziran’da AK Parti’den Zonguldak Milletvekili seçilen Hamdi Uçar’a hayırlı olsun ziyaretinde gerçekleştirdi.
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Bayındırlık İmar Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyeliğine seçilen AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ı kutlayıp, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
GMİS yönetimi, Hamdi Uçar’a üzerinde şehit madencilerin isimlerinin yazılı olduğu Hamdi Uçar 67 numaralı formayı Uçar’a hediye ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER