SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

VALİ AHMET ÇINAR TESİSİ DENETLEDİ

VALİ AHMET ÇINAR TESİSİ DENETLEDİ
Bu haber 17 Temmuz 2018 - 16:35 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, son günlerde adı şaibeli asfalt döküm işleriyle gündeme gelen Öncü inşaatın asfalt tesislerinde incelemelerde bulundu.
Vali Ahmet Çınar geçtiğimiz Pazar günü beraberinde Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Jandarma Komutanı Albay Gökhan İnan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ile birlikte asfalt tesisini incelediği öğrenildi.
Öncü inşaat asfalt tesislerinde yaptığı asfaltlarda daima şaibeler yarattı. Son olarak KÖYDES yatırımı kapsamında Kozlu köylerinin asfalt ihalesini aldı. Zonguldak ve Kozlu Belediyesi asfalt yapımı işi şu an yapılamıyor. “Yok tesis arızalı, elektrik yok, yok fineşer arızalı” bahanesi üreten firma mevcut 2-3 makine ile belediyelerden parasını geç aldığı ve KÖYDES’in parası peşin olduğu için şimdi Kozlu’nun köylerine ağırlık verdi.
Zonguldak ve Kozlu toz toprak içinde vatandaşlar yollardan geçerken Öncü firması yetkililerine dua(!) ediyorlar.
Her yaptığı işlerde şaibeli olan firmaya belediyeler adrese teslim ihale mi veriyor? İhalelere neden başka firmalar girmiyor, ihaleleri kırımsız mı alıyor?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER