SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

LOKANTACILAR HAKSIZ REKABETTEN ŞİKAYETÇİ!

LOKANTACILAR HAKSIZ REKABETTEN ŞİKAYETÇİ!
Bu haber 26 Temmuz 2018 - 17:33 'de eklendi ve 78 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Çaycuma ve Devrek ilçelerinde faaliyet gösterdiği belirtilen AK AY hazır yemek adı altındaki bir toplu yemek firmasından lokantacılar şikayetçi.
Sebebi de; bu firmanın üniversitenin yemekhanesini kullanıp ucuz bir maliyetle piyasada düğün, sünnet, mevlid, özel günler ve toplu yemek siparişlerini aldığı iddia ediliyor.
Kendi oluşturduğu sosyal paylaşım hesabında, “AK-AY hazır yemek toplu yemek siparişleri alınır uygun fiyat kalitenin tek adresi” şeklinde reklam da yapan firmadan şikayetçi olan lokantacılar bu firmanın haksız rekabet ortamı oluşturduğunu belirterek, yapılan araştırmada bu firmanın sadece sorumlularının isim ve telefon numaralarını yazıp, firmanın adresini belirtmemeleri kafaları karıştırıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER