SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK TSO BÖLGE ODA VE BORSALARINI ZİYARETLERE BAŞLADI

ZONGULDAK TSO BÖLGE ODA VE BORSALARINI ZİYARETLERE BAŞLADI
Bu haber 01 Ağustos 2018 - 23:31 'de eklendi ve 286 views kez görüntülendi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan bölgesel kalkınma çalışmaları kapsamında çevre il ve ilçe oda/borsalara ziyaretler gerçekleştiriliyor. Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet planlanan program doğrultusunda üç gün boyunca bölgede temaslarda bulunacaklar. Kaderleri ortak olan Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Çankırı illeri ile birlikte hareket etme ve bölgesel bir güç olabilmek için “bölgesel bir kalkınma planına” ihtiyaç olduğununa dikkat çeken Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir” Bu bağlamda odamızca bir çalışma yapılmış olup, “Batı Karadeniz Bölgesi Kalkınma Projesi Raporu” hazırlanmıştır. Bu rapor bizlere göstermektedir ki bölge olarak kalkınabilmemiz için birlikte hareket etmemiz son derece önemlidir. Bu sebeple hazırladığımız program dahilinde bölgedeki bütün oda ve borsaları ziyaret ederek konu ile ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Umarım ortak paydalarımızı bölgesel bir kalkınma planı kapsamında olgunlaştırarak güçlü bir şekilde hedeflerimize ulaşabiliriz” dedi

Söz konusu raporun bölge oda ve borsaları ile paylaşılacağı programın ilk gününde Safranbolu ve Çankırı Ticaret ve Sanayi Odaları ziyaret edilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı çeşitli hediyelerin verildiği ziyaretler sonrasında, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaya konan “Batı Karadeniz Bölgesi Kalkınma Projesi Raporu”nun değerlendirilmesi ve ileride bu tip ortak çalışmaların daha sık yapılması kararlaştırıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER