SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

“3 VEKİLİMİZLE BERABER UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

“3 VEKİLİMİZLE BERABER UYUMLU ÇALIŞIYORUZ
Bu haber 02 Ağustos 2018 - 16:36 'de eklendi ve 273 views kez görüntülendi.

AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, yeni dönemde Zonguldak’la ilgili her türlü çalışmayı takip ederek, sorunların çözüme kavuşturmak istediklerini hatırlattı.

AK Partili 3 milletvekili ile birlikte birlik ve beraberliği tam anlamıyla sağladıklarını ve TTK’ya işçi alımı konusunda da çalışmalara başlandığını ifade eden Zeki Tosun, “Bakanlarımızın ardından bakan yardımcılarımızda belli oldu. Bu doğrultuda bakanlıklarda milletvekillerimizle beraber görüşmeler yaparak Zonguldaklı vatandaşların menfaatleri doğrultusunda, şehrimizde yapılması gereken bütün konulara inşallah hep beraber el atacağız. İnşallah yeni dönemde Zonguldak’ta eksik kalan hizmetler

tamamlanacak. Hastane inşaatımız başladı ve 900 günde tamamlanacak. Karayollarımızda çalışmalarımız var, ama bu çalışmaların daha hızlanması için ilgili bakanlıklarda görüşmelerimizi yapıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde yapılan İl Koordinasyon Toplantısında da bu konu gündeme geldi. Sayın Valimizde sağ olsun bu konuları takip ediyor. Biz Zonguldak’ın sorunlarının giderilmesi için üç vekilimiz, teşkilatlarımız ve ana kademelerimizle beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Türkiye Taşkömürü Kurumuna işçi alımı konusunu Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak’ta yaptığı mitingde söyledi. 2017 yılı içinde 1000 kişi 2018 yılında da 500 kişinin kuruma alınması için Ankara’da çalışmalar başladı. Önümüzdeki günlerde işçi alımının nasıl yapılacağı da belirlenecek” diye ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER