SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KURBAN VEKALETİNİ KIZILAY’A VERDİ

KURBAN VEKALETİNİ KIZILAY’A VERDİ
Bu haber 07 Ağustos 2018 - 17:43 'de eklendi ve 113 views kez görüntülendi.

Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Zonguldak Türk Kızılayı şubesi kurban vekaleti toplamaya devam ediyor.
Türk Kızılayı genel merkezi tarafından ‘Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün’ sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi de kurban vekaleti için gelir durumu iyi olan iş adamı ve hayırseverlere çağrıda bulunarak kurban vekaletini Kızılay’a bağışlamaları konusunda duyurular yapmıştı.
Zonguldak Valisi Ahmet Çınar da bu kampanyaya katılarak kurban vekaletini Kızılay’a verdi. Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün’e vekaleti veren Vali Ahmet Çınar’a teşekkür eden Aygün, “Zonguldak Valimiz Sayın Ahmet Çınar kurban vekaletini Türk Kızılayı’na verdi. Allah niyetlerini kabul etsin. Kurban vekaleti vermek isteyen vatandaşlarımızı Türk Kızılayı Zonguldak Şubemize davet ediyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER