12:23 - OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU ZONGULDAK VALİLİĞİ’NE ATANDI
12:22 - SEVİLEN VALİ MUSTAFA TUTULMAZ MERKEZE ALINDI
12:21 - ZONGULDAK’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
13:00 - ANKARA’DA ZONGULDAK HATIRASI
17:10 - BALBALOĞLU YEREL SEÇİME DİKKAT ÇEKTİ
17:08 - EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ AKTAŞ ZONGULDAK’A VEDA ETTİ
14:49 - ZONGULDAK’A SİNAN ERGEN ATANDI
14:47 - BİR YILDIZ KAYDI ZONGULDAK’TAN
15:01 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’I BAKIM VE YATIRIMLARIYLA AYDINLATTI
17:32 - BAŞKENT EDAŞ ZONGULDAK’TAKİ YATIRIMLARINI 2,5 KATINA ÇIKARDI
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Metin Demir son günlerde ekonomide yaşanan gelişmelerle ilgili açıklama yaptı.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir yaptığı açıklamada, “Ülkemiz belli merkezlerce yürütülen hadsiz bir ekonomik saldırı ile karşı karşıya olup, Hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası olarak azimle destek olmaya kararlıyız. Son dönemde karşılaştığımız finansal zorlukları milletimizle dayanışma içinde aşacağız. Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam olup ve bu süreçte reel sektörümüzün üretim ve istihdam kapasitesinin korunması son derece önemlidir.
İş dünyası olarak, Hükümetin açıkladığı ekonomik program ve alınmakta olan önlemlerin uygulanmasıyla, ekonomimizin yeniden dengelenerek sürdürülebilir büyüme sürecine süratle döneceğine inancımız tamdır.
Ülkemize yönelen bu ekonomik saldırı karşısında herkesin sorumlu davranması, daha fazla çalışması, daha fazla dayanışmamız, daha fazla birlik ruhu ile hareket etmemiz gerekmektedir.
Zonguldak iş dünyası olarak ülkemize karşı yapılan tüm ekonomik saldırılara karşı devletimizin yanındayız.” dedi.